Scene de coşmar într-un PARC DE DISTRACŢII în urma unui accident de ROLLERCOASTER VIDEO

Scene de coşmar într-un parc de distracţii din Marea Britanie, acolo unde patru oameni au fost răniţi într-un grav accident produs într-un îndrăgit rollercoaster. Parcul de distracţii a fost închis şi se face acum o anchetă.

03 iun. 2015, 12:07
Scene de coşmar într-un PARC DE DISTRACŢII în urma unui accident de ROLLERCOASTER VIDEO

Scene au fost filmate imediat după impact. Vagonul cu 16 oameni tocmai lovise în plin un alt vehicul, gol, în partea inferioară a rollercoasterului. Pasagerii ţipă îngroziţi şi strigă după ajutor, în timp ce vagonul lor se balansează pe şine, înainte şi înapoi.

Citeşte şi Disneyland organizează paradă nocturnă cu Mickey Mouse la aniversarea a 60 de ani de existenţă

Ne pregăteam să urcăm în vagon când, deodată, s-a auzit un zgomot puternic! Un vagon cu turişti cred că a lovit unul gol. Când au coborât, am văzut o persoană care avea faţa plină de sânge„, a declarat unul dintre martori.

 

Nu este clar ce a provocat accidentul din parcul de distracţii, aflat în Staffordshire, însă patru persoane au ajuns în stare gravă la spital. Conducerea parcului a confirmat că măsurile de siguranţă chiar interzic prezenţa a două vagoane, simultan, pe acelaşi tronson al rollercoasterului.

Citeşte şi Distracţie cu fiori de groază: Zeci de persoane BLOCATE într-un montagne russe VIDEO

Numit The Smiler, rollercoasterul de 18 milioane de lire, a fost primul din lume cu 14 viraje. Atracţia a fost inaugurată în mai 2013, iar în decurs de numai 6 luni rollercoasterul a mai fost scena altor două incidente.