Scene de GROAZĂ într-un centru pentru minori. O fată a încercat să se SINUCIDĂ cu o jucărie

Scene de groază într-un centru pentru minori din Suceava. O fată de 13 ani a încercat să se sinucidă cu o jucărie sub ochii îngroziţi ai celorlalţi copii. Adolescenta fost dusă de urgenţă la spital şi a fost salvată.

RomaniaTV.net
12 mart. 2014, 09:50
Scene de GROAZĂ într-un centru pentru minori. O fată a încercat să se SINUCIDĂ cu o jucărie

Copila de 13 ani a încercat să-şi pună capăt zilelor pentru că nu se simţea iubită de mama sa. Fata nu este la prima tentativă de sinucidere, iar acum este consiliată psihiatric.

Citeşte şi TRAGEDIE. O copilă de 12 ani a luat o SUPRADOZĂ de pastile din cauza colegilor care o BATJOCOREAU

Potrivit monitorulsv.ro, minora fusese adusă în centru joia trecută, după ce fugise de mai multe ori de acasă şi avusese repetate tentative de suicid.

La ultima plecare voluntară de la casa părinţilor ei, copila le-a spus rudelor şi, mai apoi, poliţiştilor, că ar fi fost lipsită de libertate de către un individ necunoscut, care a luat-o cu forţa într-un autoturism de teren.

Ancheta a arătat, însă, că totul era o invenţie a fetei, pentru a nu fi pedepsitpă de mama ei.

Citeşte şi DRAMĂ teribilă în judeţul Alba. Un bărbat s-a spânzurat de dorul mamei sale VIDEO

Copila a fostdusă la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Suceava, pentru a primi ajutor de specialitate, întrucât este instabilă emoţional. Specialiştii au stabilit că fata este în conflict cu mama sa, pe care o acuză de lipsă de afecţiune, şi că tot ceea ce face este o încercare de a atrage atenţia femeii, în condiţiile în care tatăl său, în care avea mai mare încredere, este plecat la muncă în Germania.

Marţi, în timp ce se afla la ora de consiliere cu psihologul, în camera de joacă, fata a rupt o maşinuţă de plastic şi s-a tăiat la mână, în zona încheieturii, sub ochii îngroziţi ai altor copii. Fata a fost dusă de urgenţă la spital, dar din fericire leziunile au fost superficiale şi nu i-au pus viaţa în pericol .