Scene dramatice din cauza referendumului în Timiş. O femeie şi-a înjunghiat soţul pentru că acesta nu s-a dus la vot

Referendumul pentru familie a iscat reacţii violente intr-o familie traditională din Timiş. Cei doi soti s-au luat la cearta duminica cand au aflat ca prezenta e foarte scazuta, iar Referendumul nu va fi validat, scrie opiniatimisoarei.ro.

RomaniaTV.net
08 oct. 2018, 11:14
Scene dramatice din cauza referendumului în Timiş. O femeie şi-a înjunghiat soţul pentru că acesta nu s-a dus la vot

Dupa ce au baut cateva pahare, femeia si-a amintit ca barbatul ei nu trecuse pe la sectia de votare si a inceput sa-i faca reprosuri ca nu a ascultat de preot si n-a mers sa voteze, acuzandu-l de ignoranta.

Citeşte şi REZULTATE REFERENDUM la ora 13, după centralizarea a 99,8% din voturi. Procentul participanţilor a fost schimbat

Omul a rabdat cat a rabdat si, la un moment dat, tot traditional, i-a aplicat femeii cateva scatoalce.

Furia i-a intunecat acesteia mintile, a pus mana pe un cutit si si-a atacat barbatul. I-a aplicat mai multe lovituri pana cand copiii au sunat la 112 sa ceara ajutor.

Barbatul ranit, in varsta de 38 de ani, a fost transportat la spital pentru ingrijiri, iar sotia lui, de 39 de ani, a fost retinuta de politisti.

Cum ranile facute de cutit n-au fost profunde, barbatul nu a ramas internat in spital si, dupa ce a fost pansat de medici, acesta s-a intors la cei 4 copii.

Sotia va fi cercetata pentru violenta in familie.