Scene dramatice în Capitală. O femeie ameninţă că se aruncă de pe bloc. De peste 30 de ore a băut doar apă

O femeie în vârstă de 60 de ani s-a urcat pe terasa unui bloc de pe Calea Victoriei din Capitală şi ameninţă că se va sinucide. La faţa locului s-au deplasat echipajele de poliţie, precum şi un negociator. Ea se află pe bloc de joi dimineaţă, iar poliţiştii şi medicii o păzesc de mai bine de 30 de ore şi încearcă să o convingă să renunţe la ideea de a-şi pune capăt zilelor.

22 mai 2015, 11:30
Scene dramatice în Capitală. O femeie ameninţă că se aruncă de pe bloc. De peste 30 de ore a băut doar apă

UPDATE: Au trecut mai bine de 30 de ore de când femeia a urcat pe bloc, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor. Negociatori şi poliţişti au ajuns la faţa locului şi au încercat să o facă pe femeie să renunţe la intenţiile sale, însă aceasta pare de neînduplecat. De ore întregi ea stă pe marginea terasei privind în gol spre pământ.

Potrivit unui locuitor din zonă, negociatorii ar fi convins-o, peste noapte, să accepte să bea câteva pahare cu apă, însă nu au reuşit să o facă să se îndepărteze de marginea terasei. Este foarte posibil ca femeia să aibă probleme psihice.

Poliţiştii bucureşteni au fost alertaţi, joi, că o femeie, 60 de ani, ameninţă că se va arunca de pe blocul de opt etaje situat pe strada George Enescu, care face legătura între Calea Victoriei şi Bulevardul Magheru.

Bătrâna este femeia de serviciu a blocului şi suferă de depresie. În urmă cu doi ani, fiica ei a murit de cancer, iar ultimele cuvinte pe care femeia i le-a spus administratorului imobilului au fost că vrea să se întâlnească cu fata ei.

Femeia a fost în trecut internată pentru stări depresive.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR. O femeie s-a sinucis de dorul surorii moarte