Scene dramatice la înmormântarea şefului de post care s-a sinucis: Soţia poliţistului a leşinat

Scene dramtice au avut loc la înmormântarea şefului de post care s-a sinucis. Răpusă de durere, soţia lui a leşinat. Femeia a avut nevoie de ajutor medical şi o ambulanţă a venit în casa familiei îndoliate. Zeci de oameni s-au adunat ca să îl conducă pe ultimul drum pe poliţist, potrivit România TV.

06 dec. 2014, 10:53
Scene dramatice la înmormântarea şefului de post care s-a sinucis: Soţia poliţistului a leşinat

Soţia şefului de post care s-a sinucis, joi, a leşinat la înmormântarea acestuia. Femeia a avut nevoie de ajutor medical şi o ambulanţă a venit în casa familiei îndoliate. Medicii i-au dat câteva calmante pentru a o pune din nou pe picioare.

Au fost probleme şi cu maşina mortuară, pentru că s-a topit zăpada, iar drumul este impracticabil.

Zeci de oameni s-au adunat ca să îl conducă pe ultimul drum pe poliţist, inclusiv colegii şi sublaternii fostului şef de post.

Şeful de post este înmormântat în comuna Tătărăştii de Jos, judeţul Teleorman.

Bărbatul s-a împuşcat în cap din cauza stresului zilnic. Înainte să se omoare, el şi-a vizitat soţia la serviciu şi a îmbrăţişat-o.

Şeful postului de poliţie din comuna Drăgăneşti de Vede (Teleorman), Dorinel Pleşa, s-a împuşcat joi în cap cu arma din dotare, în spatele instituţiei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Teleorman, şeful de post, în vârstă de 52 de ani, era un poliţist exemplar şi activa de mai mulţi ani în acest domeniu.

Conform spuselor primarului comunei Drăgăneşti de Vede, Petre Bucur, şeful de post a lăsat un bilet de adio.

„În bilet a scris acolo ‘Te rog Doiniţa să mă ierţi dacă am greşit cu ceva. Vă iubesc, mult, mult pe toţi, uite numele la doi, trei cetăţeni cu nişte sume mici, simbolice vis-a-vis de nişte mici datorii’, cum facem toţi până la salariu. Să nu se interpreteze greşit. Erau sume foarte mici’. Mai scrie acolo…’am recurs la această faptă datorită stresului cu mulţi ‘f’ în faţă, foarte, foarte mare de aproape o lună de zile’. Noi mai abordam şi discuţii personale. De o lună de zile nu mai comunicam mult şi îl vedeam trist. L-am întrebat ‘ce se întâmplă?” ‘Domn’ primar, nu mă simt bine’, acest răspuns l-am primit. A vrut să se stabilească aici în localitate. A vrut să facă un împrumut, apoi alte împrumuturi. Şi-a cumpărat o casă, a reabilitat-o tot cu împrumut din bancă. Avea nemulţumiri ca salariu, ca venit”, a povestit primarul comunei Drăgăneşti de Vede.