Scene halucinante la Craiova. Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru tichete cadou VIDEO

Sute de oameni s-au călcat în picioare la Craiova, la deschiderea unei pieţe. Totul pentru a primi cadou un tichet de 20 de lei. Jandarmii şi poliţiştii abia reuşit să îi stăpânească pe oameni.

28 ian. 2017, 12:34
Scene halucinante la Craiova. Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru tichete cadou VIDEO

Peste trei sute de persoane s-au îmbulzit, sâmbătă, la deschiderea unei pieţe private din municipiul Craiova, pentru a prinde tichete promoţionale de cumpărături în valoare de 20 de lei, mai multe femei căzând la pământ.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11, la deschiderea Pieţei 1 Mai, situată în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova. Proprietarii au oferit vouchere de în valoare de 20 de lei, pentru cumpărături de 50 lei, iar pentru acestea oamenii s-au călcat în picioare. Mai multe femei au căzut la pământ, iar cei rămaşi în picioare au continuat să se îmbulzească. Proprietarul pieţei ar putea fi sancţionat.

Organizatorul nu a solicitat sprijinul Poliţiei Locale, Poliţiei şi Jandarmeriei aşa cum era normal în astfel de condiţii. Oamenii s-au înghesuit să prindă promoţia, au creat deranj pe spaţiul public. Proprietarul a fost citat la sediul Poliţiei Locale Craiova şi în funcţie de verificările făcute se vor lua şi măsurile legale ce se impun„, a declarat Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale Craiova.

Noua piaţă are un număr de 13 spaţii comerciale personalizate pe diverse tipuri de activităţi comerciale, precum produse ecologice şi tradiţionale, farmacie, magazin general, menaj, patiserie, carmangerie, pescărie, măcelarie, petshop, spaţii pentru comercializarea legumelor şi fructelor, iar la etaj un restaurant cu autoservire, cu mâncare ca la „mama acasa”, după cum au comunicat proprietarii.

Clădirea care găzduieşte Piaţa Agroalimentară 1 Mai are o suprafaţă de 1300 metri pătraţi şi este dotată cu sisteme de încălzire, climatizare şi securitate la incendiu, beneficiind şi de sistem Wi-Fi.