SCENE HALUCINANTE! Un şofer a încercat să omoare un poliţist la Braşov. L-a scuipat şi a vrut să dea peste el cu maşina!

Scene şocante în Braşov! Un șofer a încercat să omoare un polițist care a încercat să-l oprească pentru un control în trafic. Bărbatul de 38 de ani a fost urmărit după ce a vrut să-l calce cu o autoutilitară pe agent.

28 iul. 2018, 13:46
SCENE HALUCINANTE! Un şofer a încercat să omoare un poliţist la Braşov. L-a scuipat şi a vrut să dea peste el cu maşina!

Șoferul unei autoutilitare a fugit în momentul în care un echipaj de Poliție a vrut să-l oprească joi în trafic pentru un control de rutină. În loc să oprească, bărbatul de 38 de ani a încercat să intre cu mașina peste un agent, scrie newsbv.ro.

„Un şofer care conducea o autoutilitară însoţită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliţie şi a efectuat un viraj către poliţist cu intenţia de a-l accidenta, continuându-şi deplasarea. A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăţi comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis uşa să coboare, şoferul l-a scuipat pe agentul de poliţie”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi ultraj.