Scene HORROR la Chiajna. Un fotbalist era să moară pe teren. Ambulanţa nu avea medic VIDEO

Clipe de groază în ultimul meci amical pe care Concordia Chiajna II l-a disputat pe teren propriu, înainte de startul noului sezon de campionat. Ilfovenii au făcut scor cu satelitul FCSB (7-0), dar un incident incredibil avea să-i sperie pe toţi cei prezenţi la partidă.

31 aug. 2017, 05:28
Scene HORROR la Chiajna. Un fotbalist era să moară pe teren. Ambulanţa nu avea medic VIDEO

Codruț Anghel a căzut pe teren și nu s-a mai putut ridica vreme de câteva minute bune în urma unui contact dur cu un adversar. Ambulanța a pătruns pe gazon pentru a-i oferi îngrijiri medicale fotbalistului în vârstă de 23 de ani, dar echipajul nu avea medic!

Momente DRAMATICE pe terenul de fotbal. Un jucător de numai 24 de ani s-a prăbuşit în timpul meciului FOTO

„Jucătorul Stelei face o preluare destul de largă cu un om în spate și apoi mă duc eu în dublaj. În momentul acela mă lovește cu cotul undeva în zona cervicală, în partea dreaptă, apoi mă lovesc cu capul și de gazon, pe aceeși parte. Auzeam ce se întâmplă în jurul meu, dar nu puteam să mă mai mișc sau să respir normal. Mi s-a spus că la un moment dat aveam puls 286. Salvarea nu pleca cu mine pentru că nu mergea targa, m-au luat cu o prelată, simțeam cum sunt mutat dintr-o parte în alta. N-aveau doctor, eu am avut mare noroc cu doamna doctor Olivia Timnea, care a mai rămas încă două minute să vadă meciul și în alea două minute s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am avut noroc și la spital cu doctorul Eduard Oanță care m-a ajutat. Salvarea nu avea defibrilator și acesta a fost un motiv în plus pentru care nu puteau pleca cu mine, din cauza acelui incident cu Patrick Ekeng. A fost chemată o altă salvare, care nici aceea nu mai venea. M-au urcat până la urmă în salvare, nu mai știu cum și undeva prin oraș am fost mutat dintr-o salvare în cealaltă, cu care am ajuns la spital în coma de gradul 3. Eram pasibil de edem cerebral și dacă se întâmpla chestia asta, verdictul era deces. Am stat inconștient în jur de două ore și jumătate”, a povestit Codruţ Anghel pentru Ilfov Sport.

Fotbalistul de la Concordia a trecut peste incidentul petrecut pe 19 august și s-a întors la echipă: „Trebuie să fii puternic psihic, pentru că asta e. Mă uit pe filmare de 5-6 ori să vad anumite momente, am puterea să ma uit. E bine că am trecut peste și că nu s-a întâmplat mai rău”.