Scene INCREDIBILE cu Victor Becali la Poarta Albă

Victor Becali s-a apucat de antrenorat la Poarta Albă. Fostul impresar este antrenorul echipei de fotbal a penitenciarului, iar de curand a disputat un joc cu echipa de old-boys de la Farul.

01 iul. 2015, 18:38
Scene INCREDIBILE cu Victor Becali la Poarta Albă

Victor Becali n-a avut noroc, iar detinutii au pierdut-o la scor.

„Nu se agita foarte mult pe banca, e linistit, iar la partida cu veteranii, echipa lui a luat bataie la scor. A preferat aceasta activitate pentru a mai iesi din inchisoare. Detinutii l-au rugat sa preia echipa”, a spus un apropiat al fostului agent FIFA, citat de Cancan.

Acelasi personaj a povestit ca Borcea, care este si el inchis la Poarta Alba, nu face parte din aceasta echipa: „Borcea nu trece vizita medicala, are probleme de sanatate, in plus toata lumea isi aminteste cand si-a dat cu mingea in gura in trecut, iar acest lucru nu-l recomanda”.

Victor Becali se ocupa de afacerile firmei de impresariat pe care o detine alaturi de fratele sau si din celula: „Si el si Giovani dau telefoane, aranjeaza transferuri, coordoneaza activitatea alaturi de colaboratorii de la firma. Are dreptul la un anumit numar de apeluri telefonice, regimul sau de detentie fiind semideschis”.