Scene incredibile în Capitală. Trei oameni dintr-o maşină, luaţi la bătaie de oamenii legii VIDEO

Mai mulţi poliţişti au luat la bătaie trei oameni care se aflau într-o maşină cu numere de Anglia. Din primele informaţii se pare că şoferul maşinii era băut şi nu a vrut să oprească la semnalele oamenilor legii.

13 sept. 2017, 08:18
Scene incredibile în Capitală. Trei oameni dintr-o maşină, luaţi la bătaie de oamenii legii VIDEO

O mașină cu numere de Anglia nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar agenții au reușit să o oprească abia pe Bulevardul Bucureștii Noi, din Capitală. Deranjat de faptul că poliţiştii l-au oprit în trafic, bărbatul a devenit recalcitrant şi împreună cu ceilalţi doi prieteni ai săi cu care era în maşină au făcut un întreg scandal.

Oamenii legii au constatat că șoferul era băut. În imagini se vede cum ocupanții mașinii sunt puși la pământ, iar unii dintre ei sunt loviți cu picioarele de polițiști și jandarmi. Poliţiştii au încercat să îi imobilizeze şi într-un final i-au dus la secţie. Oamenii legii au descoperit că maşina nu figura ca fiind înmatriculată. În acest caz a fost deschis dosar penal.

„În legătură cu acest caz, imaginile sunt analizate şi deja au fost demarate verificări cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor. Acest caz a debutat marţi noapte, în jurul orelor 3.30. Un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în zona Splaiul Independenţei, a efectuat semnale de oprire ale unui autoturism cu numere de Marea Britanie, dar conducătorul auto a refuzat să oprească. Agenţii de poliţie au pornit în urmărirea autovehiculului. După o urmărire de mai mulţi kilometri, în zona Bulevardului Bucureştii Noi, autoturismul a fost blocat în trafic. Pe timpul urmăririi, bărbatul aflat la volanul maşinii pentru a scăpa a încercat să lovească maşinile de poliţie aflate în urmărirea sa. În momentul în care s-a reuşit oprirea, au fost identificate trei persoane care se aflau în autoturism. Pentru identificare a fost necesară imobilizarea şi ducerea lor la unitatea de poliţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv în aerul expirat. Având în vedere că nici maşina nu era înmatriculată a fost întocmit dosar penal sub acest aspect„, a declarat, la România TV, Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

VEZI şi Bătaie sângeroasă la mall, pe locul de parcare. Imagini incredibile VIDEO