Scene incredibile în centrul Timişoarei. O tânără de 20 de ani plângând şi striga după ajutor

O tânără de 20 de ani care fugea desculţă şi îmbrăcată sumar strigând disperată după ajutor a apărut în vecinătatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Timişoara. Oamenii i-au sărit fetei în ajutor şi au sunat la 112.

RomaniaTV.net
12 feb. 2017, 17:40
Scene incredibile în centrul Timişoarei. O tânără de 20 de ani plângând şi striga după ajutor

Drama tinerei a ajuns imediat în atenţia poliţiştilor de la Crimă Organizată şi procurorilor DIICOT Timişoara. Aceasta le-a povestit că ea şi alte două fete au fost sechestrate, bătute şi forţate să întreţină relaţii sexuale într-un apartament de trei indivizi.

Aceştia, foşti puşcăriaşi, le-au racolat din Liebling şi Bacău, prin metodă Loverboy, le-au adus la Timişoara, apoi a început calvarul.

Din ianuarie, tinerele erau ţinute cu forţa în locuinţa unde cei trei bărbaţi le aduceau câte 5-6 clienţi pe zi. Aceştia supravegheau partidele de amor din bucătărie, pentru ca nu cumva fetele să scape ori să povestească ce li se întâmplă. Pentru fiecare prestaţie, cei trei bărbaţi încasau câte 200 de lei, scrie observator.tv.

Erau extrem de violenţi şi orice tentativă de scăpare a fost aspru pedepsită, a mai povestit tânăra.

În urmă cu câteva zile, profitând de un moment de neatenţie, fata a reuşit să scape, a fugit în stradă şi a alergat până în zona complexului comercial Dracula unde a cerut ajutor.

Poliţiştii şi procurorii au pornit în căutarea celor trei proxeneţi care dispăruseră după fuga fetei. Aveau însă să-i găsească repede, pe unul într-un hotel, iar pe altul într-o locuinţă din Timişoara.

Cei trei, toţi din judeţul Dolj, recidivişti, fuseseră încarceraţi la puşcăria din Colibaşi, unde s-au împrietenit.

Toţi erau după gratii pentru infracţiuni cu violenţă. În închisoare au pus la cale planul de a racola tinere, convingându-le că sunt îndrăgostiţi de ele, iar mai apoi sechestrându-le şi exploatându-le sexual în Timişoara. Cei trei au ajuns la audieri la sediul DIICOT Timişoara. Sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi lipsire de libertate.