Scene incredibile în Cluj: Un taximetrist s-a luat la bătaie cu clientul maghiar

Un taximetrist din Cluj s-a luat la bătaie cu un client maghiar. Pasagerul ar fi înjurat românii în maghiară iar şoferul a înţeles şi a ripostat.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 08:30
Scene incredibile în Cluj: Un taximetrist s-a luat la bătaie cu clientul maghiar

Un taximetrist din Cluj s-a luat la bătaie cu clientul său după ce acesta ar fi înjurat românii în ungureşte.

Taximetristul l-a luat pe pasager din centrul Clujului. Acesta a devenit ulterior irascibil, a început să înjure şi i-a dat o palmă șoferului și l-a prins de gât.

Vicepreședintele Sindicatului Taximetriștilor din Cluj, Alexandru Ursu, a explicat că i-a interogat pe fiecare dintre cei implicați în incident.

„Șoferul taximetrului a refuzat pentru că nu cunoștea limba maghiară, moment în care pasagerul a început să înjure. Spiritele s-au încins după ce șoferul, care are 52 de ani, i-a spus tânărului, care are cel mult 30 de ani, că este urât să-i vorbească astfel, și chiar i-a dat o palmă taximetristului și l-a prins de gât”, a spus Ursu, potrivit CityNews.ro.

Imediat după incident șoferul a format indicativul 100 (indicativul de urgență al taximetriștilor – n. red.), și a oprit în zona Teatrului Național, unde cei doi s-au luat la bătaie, mai mulţi taximetrişti intervenind în conflict.

Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere la Inspectorat şi evenimentul nu a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112.