SCENE INCREDIBILE pe aeroport. Avion reparat cu şurubelniţa, pasageri blocaţi 4 ore pe aeroport

Scene incredibile au fost surprinse pe Aeroportul Otopeni, cu un avion TAROM defect. Un bărbat a ieşit pe geam şi a încercat să repare ştergătorul cu o şurubelniţă. Pasagerii care trebuiau să plece au aşteptat mai bine de 4 ore pentru ca avionul să fie gata, informează România TV.

13 mart. 2017, 12:51
SCENE INCREDIBILE pe aeroport. Avion reparat cu şurubelniţa, pasageri blocaţi 4 ore pe aeroport

Avionul trebuia să decoleze luni dimineaţă de pe aeroportul Otopeni spre Madrid.

Trebuia să plec spre Madrid la ora 8 şi 10 minute, când trebuia să fie ora de îmbarcare au anunţat la microfon că o să fie 10 minute întârziere. Toată lumea s-a uitat pe geam, avionul se vedea, era pregătit de decolare, la burduf se vedeau mai mulţi muncitori care se agitau cu nişte truse de scule în mână şi nişte maşini de intervenţie după care unul din muncitori s-a urcat în cabina piloţilor, a ieşit pe geam şi a început să umble la parbrizul avionului. În momentul ăla s-a anunţat o oră jumate de întârziere„, a spus un călător.

Când au văzut cum se repară aeronava, mulţi pasageri au renunţat la cursă.

Toată lumea stupefiată, sunt oameni care nu zboară aşa de des, s-au speriat foarte tare, au şi renunţat de tot la zbor, nu au mai vrut să urce în avion. După ce a trecut o oră jumate şi muncitorul iese din când în când pe geam pentru că ploua torenţial, se adăpostea de ploaie în cabina piloţilor după aia s-a anunţat încă o oră jumate, deja 3 ore„, a adăugat un călător.

Reprezentanţii companiei au recunoscut că problema era un ştergător.

Ne-au spus că trebuia schimbat un ştergător de parbriz şi că avioanele sunt destul de uzate şi de vechi şi necesită operaţii complexe. Pasagerii au pierdut conexiunile pe care le aveau de la Madrid încolo, sunt copii mici care au stat în aeroport. TAROM a oferit o sticlă de apă plată şi un senviş într-o cutiuţă de plastic„, au spus pasagerii.

Aeronava a decolat cu o întârziere de mai bine de 4 ore. De asemenea, o altă cursă care ar fi trebuit să decoleze la ora 7:50 spre Chișinău a decolat până la urma la ora 11:47, după remedierea unei defecțiuni.

Citeşte şi O aeronavă Blue Air a fost întoarsă din drum din cauza unei alerte la bord