Scene şocante în Caraş Severin. Un echipaj al ambulanţei a fost snopit în bătaie de un bărbat

Poliţiştii din judeţul Caraş-Severin au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce echipajul medical de pe o ambulanţă, solicitat să acorde îngrijiri unui bărbat care şi-a tăiat venele, a fost bătut de acesta. Incidentul s-a petrecut, duminică, în gara din localitatea Zăvoi, judeţul Caraş-Severin.

RomaniaTV.net
02 oct. 2017, 08:07
Scene şocante în Caraş Severin. Un echipaj al ambulanţei a fost snopit în bătaie de un bărbat

Poliţiştii din Oţelu Roşu au fost solicitaţi prin 112 că un bărbat în vârstă de 37 de ani, de etnie romă, şi-ar fi tăiat venele în gară.

„Echipajul medical a ajuns înaintea noastră şi până la sosirea echipajului de poliţie, între ambulanţier şi bărbatul care şi-a tăiat venele a izbucnit un scandal, între timp a intervenit şi şoferul de pe ambulanţă. Noi când am ajuns acolo, am anunţat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, am întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a afirmat Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, citată de Agerpres.

Reprezentanţii IPJ Caraş-Severin spun că cei doi bărbaţi de pe ambulanţă, şoferul şi asistentul medical, au fost loviţi de individul care şi-a tăiat venele, fiind internaţi la Spitalul din Caransebeş.