Scene şocante în trafic, un bărbat a făcut praf o maşină cu bâta VIDEO

Scene şocante pe un drum din judeţul Vaslui. Un bărbat a început să facă scandal în trafic. Omul a sărit cu bâta la un şofer, după care i-a spart parbrizul maşinii. Agresorul este recidivist, în trecut el a fost condamnat la închisoare pentru viol.

RomaniaTV.net
01 iul. 2018, 08:02
Scene şocante în trafic, un bărbat a făcut praf o maşină cu bâta VIDEO

Pe imagini se vede cum un individ care se află într-o căruţă se şicanează cu şoferul unei dubiţe. La un moment dat, bărbatul scoate o bâtă din căruţă şi se năpusteşte asupra maşinii, sparge parbrizul şi un geam lateral. Şoferul iese speriat din autoturism şi o rupe la fugă. Întreg scandalul s-a petrecut pe fondul unui conflict mai vechi dintre cei doi. „De frică, am abandonat masina si am luat-o la fugă. Multi mi-au spus cş trebuia sã-l calc cu masina, dar nu puteam să fac asta, pentru cã nu vreau sã merg la puscãrie din cauza unui nenorocit. Azi (n.r. vineri) voi merge la politie, pentru a depune plângere”, a declarat victima cãrutasului pentru vremeanoua.ro. 

Oamenii din Negresti spun că au ajuns sã fie terorizati de acest Iosub Ionut, care sare la bătaie de fiecare datã când consumă alcool.

Agresorul va răspunde acum în faţa poliţiştilor