Scene tragi-comice, surprinse de o cameră video. O hoaţă s-a făcut nevăzută sub nasul poliţiştilor

Scene de tot râsul au fost surprinse pe ulitele unui sat din Covasna. O femeie a scăpat de sub nasul poliţiştilor după o urmărire ca-n filme. Şefii poliţiştilor au refuzat sa comenteze incidentul motivând că dosarul de furt a fost clasat, pentru că tot ce furaseră femeile din apartament a fost recuperat.

14 apr. 2016, 07:30
Scene tragi-comice, surprinse de o cameră video. O hoaţă s-a făcut nevăzută sub nasul poliţiştilor

Patru fugari au fost prinşi de o patrulă de poliţie după o urmărire ca-n filme în care s-au tras mai multe focuri de armă. Dupa ce au oprit maşina, oamenii legii s-au chinuit să încătuşeze hoţii, însă una dintre suspecte a reusit sa fuga, fara probleme. Cat timp cei 4 politisti se straduiau sa-i imobilizeze pe ceilalti pasageri din maşină, femeia a facut un pas in spate si dusa a fost. Politistii nici macar nu o observa, iar femeia se indeparteaza.

In zadar au incercat politistii sa o prinda pe hoata cu ajutorul unui caine dresat.

Martorii povestesc ca fugara a sarit gardul intr-o curte.

Potrivit stirileprotv.ro, ceilalti trei suspecti au fost condusi la audieri. Ei fusesera reclamati ca au inselat un batran in Targu Secuiesc si au reusit sa-i fure din casa 5000 de lei. Pentru ca paguba a fost recuperata, omul si-a retras plangerea, iar hotii nu mai sunt cercetati pentru furt. Soferul care conducea masina urmarita s-a ales cu permisul suspendat si a fost amendat pentru ca nu a oprit la semnalele politistilor. Hoata care s-a facut nevazuta a scapat si ea de cercetarea penala.

Şefii poliţiştilor au refuzat sa comenteze incidentul motivând că dosarul de furt a fost clasat, pentru că tot ce furaseră femeile din apartament a fost recuperat.

Vezi şi: Escrocii, tot mai ingenioşi. Cum şi-a făcut un tânăr plinul la maşină, de mai multe ori, fără să plătească