Scene tulburătoare la casa lui Ilie Balaci. Declaraţie cutremurătoare a Lorenei Balaci: „Spunea că va muri tânăr!” VIDEO

Ilie Balaci, 62 de ani, a murit, duminică dimineaţă, la Craiova, din cauza unui atac cerebral.

21 oct. 2018, 13:03
Scene tulburătoare la casa lui Ilie Balaci. Declaraţie cutremurătoare a Lorenei Balaci: „Spunea că va muri tânăr!” VIDEO

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a plecat din locuința fostului jucător și va fi dus la Spitalul nr. 2, pentru autopsie. Au ajuns și fetele lui Ilie Balaci, Lorena și Luana.

ILIE BALACI a murit la 62 de ani. Ce s-a întâmplat în ultimele ore de viaţă

„Dumnezeu aşa a vrut, să-l ia repede. E un şoc pentru noi. Nu ştiu ce să spun în momentele astea. Aş vrea să-i păstrăm memoria frumoasă. Am vorbit aseară cu el. Era bucuros pentru copiii mei, cel mic ajunsese la naţională, cel mare intrase la facultate… Ştiu că Dumnezeu l-a vrut acolo, sus. Îi era frică de moarte, tot timpul spunea că va muri tânăr”, a declarat Lorena Balaci.

„Atât de mult a iubit Craiova asta, încât a murit aici!”, a spus Dana Balaci, soția fostului fotbalist.

ILIE BALACI A MURIT. Primele reacţii după decesul fostului mare fotbalist al României. „Parcă suntem blestemaţi!”

„Familia nu a stabilit încă ziua înhumării. Cert este că, după autopsie, va fi depus la capela Bisericii Madona Dudu din Craiova. Apoi, probabil mâine, va fi adus și la Sadionul Ion Oblemenco, urmând ca, în ziua înmormântării, să se treacă sau să se plece de la arenă”, a spus marius Zăvoianu.

În fața casei din Craiova a lui Ilie Balaci, sute de persoane, prieteni, fani și foști colegi s-au strâns pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist.