SCENE UMILITOARE. Un lider politic, la un pas să fie linşat într-un cartier din Bucureşti VIDEO

Un candidat al PNL a fost pus pe fugă şi huiduit într-un cartier din Bucureşti, acolo unde a mers în campanie electorală pentru pentru alegeri. Oamenii i-au strigat "Ruşine" şi "Puşcărie" lui Ovidiu Raeţchi, candidatul pe care PNL vrea să-l pună şef la Primăria Sectorului 5.

28 feb. 2016, 10:35
SCENE UMILITOARE. Un lider politic, la un pas să fie linşat într-un cartier din Bucureşti VIDEO

Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, nu a scăpat ieftin şi nici uşor. El nu s-a ales doar cu fuga şi cu cuvintele de ocară, ci i-a supărat atât de tare pe oamenii în mijlocul cărora a vrut să meargă să-şi facă campanie, încât oamenii au decis să meargă luni şi să facă mai multe plângeri la CNCD, potrivit flux24.ro.

Candidatul PNL a fost fugărit pe străzile din Ferentari, după ce a făcut mai multe afirmaţii, printre care şi aceea că merge în excursie, în zona respectivă.

Să vă fie ruşine! Să vă fie ruşine pentru că aţi venit să cereţi voturile noastre şi ne-aţi făcut ţigani! Ne faceţi ţigani şi în toate felurile! Să vă fie ruşine! Sectorul 5 nu e pentru voi! Ne faceţi ţigani! La puşcărie! Să nu mai daţi pe aici, băi, vagabonzilor! Rasiştilor! Rasiştilor!„, au strigat oamenii.

Ovidiu Raeţchi este parlamentar de diaspora pe listele USL, propus de PC pe Colegiul din Orientul Mijlociu. El este poreclit în parlament „parlamentarul de Dubai” şi este şi un apropiat al lui Marian Vanghelie.

Citeşte şi Ludovic Orban: Obiectivul meu este să câştig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%