Schimb maşină, televizor sau telefon pe un porc de Crăciun. Românii, disperaţi să aibă carne de Sărbători

Ce n-ar face românul pentru o pomană porcului în prag de sărbători? Răspunsul este simplu... ar da orice au prin casă pentru un porc gras şi frumos. Pe site-urile cu anunţuri, oamenii dau la schimb cazane de ţuică, lemne, televizoare, telefoane, ba chiar şi maşina din curte.

16 dec. 2017, 08:59

În preajma sărbătorilor multe persoane sunt dispuse să dea orice pentru a avea în Ajun un porc. Aşa au apărut zeci de anunţuri în care oamenii dau la schimb cazane de ţuică, televizoare, telefoane, ambreiaj de maşină, cereale, porumb, grâu, cartofi, orz, baloţi de lucernă, fân, materiale de construcţii.

Un bărbat din Alba îşi doreşte atât de mult un porc încât este dispus să-şi dea la schimb telefonul mobil. Pentru ca tranzacţia să fie cât mai credibilă, el a postat şi şapte fotografii. În anunţ, omul spune că vrea să facă un schimb cu purcei.

Nu este un caz singular. Un alt bărbat din Galaţi este dispus să dea la schimb televizorul pentru un porc.

Internetul este plin de anunţuri care mai de care mai ciudate.

Un bărbat din Arad renunţă la sanitare pentru a avea familia lui carne de porc de Sărbători.

„Vând sau schimb cu porci sau purcei vana, vas wc si ghiveta de bucatarie toate sunt noi ne desfacute asigur si transport dupa caz!”, spune omul în anunţ.

Cel mai disperat pare să fie un bărbat din Timiş care renunţă la maşină pentru a avea pe masa de Crăciun o fripturică de porc. Bărbatul dă la schimb un „Opel Vectra B, diesel, înmatriculat, stare perfecta de funcționare, toate actele la zi, care nu necesita schimbarea proprietarului”.