Schimbare uriaşă la McDonald’s. Ce testează cel mai mare lanţ de fast-food din lume

Cunoscut tocmai pentru hamburgerii pe care ii produce, McDonald's planuieste o schimbare de proportii pentru clientii sai, scrie revista Time.

21 nov. 2013, 13:58
Schimbare uriaşă la McDonald’s. Ce testează cel mai mare lanţ de fast-food din lume

McDonald’s anunţă o nouă schimbare. In incercarea de a face fata competitiei din domeniul alimentar si in special lanturilor de fast-food, McDonald’s vrea sa introduca un sistem prin care clientii sai sa isi poata „personaliza” singuri hamburgerul dorit.

Cel mai mare producator de hamburgeri din lume isi invita astfel consumatorii sa isi creeze sandvisul dupa pofta inimii, prin intermediul unei aplicatii pe iPad, relateaza Associated Press, citata de Time Magazine.

CITEŞTE ŞI: Secretul cartofilor prăjiţi de la McDonald’s a fost dezvăluit

Metoda este deocamdata disponibila in Laguna Niguel, California si Romeoville, Illinois, prin intermediul unor iPad-uri montate pe perete. In aceste zone, McDonald’s are parte de competitie serioasa din partea altor producatori, precum Five Guys, Fries sau Chipotle, care ofera deja hamburgeri facuti dupa specificatiile consumatorilor, scrie incont.ro.

Compania a anuntat ca este prea devreme sa se pronunte daca va extinte sistemul la o scara larga, dar lucreaza la imbunatatirea modului de comanda prin iPad, astfel incat meniul sa includa mai multe ingrediente si deci mai multe posibilitati de combinare a acestora. Partea mai putin buna este ca, in acest fel, clientii ar putea plati mai mult si ar avea si de asteptat in plus.