Schimbarea care îţi va îmbunătăţi relaţia de cuplu. Află ce trebuie să faci

Indiferent de motivul pentru care ai vrea sa shimbi ceva in viata ta, cele mai multe dintre eforturi se termina prost. Schimbarea este complicata. Este inconfortabila si necesita multa persistenta, perseverenta si rabdare, calitati pe care multi oameni se straduiesc sa le cultive. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care vrei sa schimbi ceva in relatia de cuplu. Insa in loc sa te concentrezi pe ceva ce nu se va intampla niciodata ai putea sa folosesti „tema de relatie" care te ajuta sa-ti atingi obiectivul.

12 apr. 2017, 09:03
Schimbarea care îţi va îmbunătăţi relaţia de cuplu. Află ce trebuie să faci

O tema relationala este o intentie. Cand stabilesti o intentie te indrepti catre ceva ce aspiri insa cazi in depresie de fiecare data cand faci un pas inapoi.

Indeparteaza presiunea atingerii unui scop anume. Nu mai este o situatie de genul succes/esec. Daca vrei sa ai stabilit un scop static sunt sanse mari ca micile esecuri sa te traga inapoi, sa te faca sa renunti.

Tema relationala este ceva ce te ajuta sa ramai consecvent si sa iti dea energia de a merge mai departe. Temele sunt cel mai bine exprimate in unu-trei cuvinte. Aceste cuvinte sunt usor de amintit si accesat si, totodata, capteaza cu acuratete sentimentul schimbarii la care aspiri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.