„ŞCOALA ALTFEL” la metrou. Elevii pot afla cum arată cabina unui tren de metrou şi cum circulă acesta

În perioada 6-10 aprilie, Metrorex va organiza evenimentul "Şcoala Altfel" la metrou. Elevii pot participa la acest eveniment, unde vor avea ocazia să afle cum circulă trenurile de metrou, cine şi de unde le dirijează, ce înseamnă să fii mecanic de tren de metrou şi cum arată cabina unui tren.

03 apr. 2015, 11:12
„ŞCOALA ALTFEL” la metrou. Elevii pot afla cum arată cabina unui tren de metrou şi cum circulă acesta

„Metrorex organizează în perioada 6-10 aprilie 2015, cea de a doua ediţie a evenimentului „Şcoala Altfel” la metrou, la care vor participa copiii de la circa 15 şcoli din Bucureşti şi localităţi limitrofe. Vizitele vor fi realizate la Dispeceratul Central şi Depoul Berceni, unde copiii vor avea ocazia să afle cum circulă trenurile de metrou, cine şi de unde le dirijează, ce înseamnă să fii mecanic de tren de metrou, cum arată cabina unui tren, cum se întreţin trenurile şi staţiile de metrou”, se arată în comunicatul Metrorex.

Citeşte şi ȘCOALA ALTFEL. Copiii din Sectorul 4, invitaţi la „Caravana filmului românesc”. Intrarea este liberă

Sub îndrumarea profesorilor şi a specialiştilor Metrorex, vizitatorii vor admira şi înţelege mai bine unicitatea arhitectonică a staţiilor de metrou, precum şi motivele pentru care toate acestea trebuie respectate şi păstrate.

Evenimentele realizate în spaţiile Metrorex reflectă cel mai bine implicarea activă în educarea publicului, în formarea unor atitudini responsabile în ceea ce priveşte comportamentul civilizat în spaţiile metroului. Acesta e un semn de respect pentru viitor.

Toate parteneriatele educaţionale realizate de Metrorex sunt în regim de gratuitate şi se concentrează pe nevoia crescândă de informare a tinerilor utilizatori ai metroului.

Citeşte şi TRANSPORT GRATUIT pentru toţi elevii şi profesorii care participă la „Şcoala altfel”