Şcoala Altfel pe centură. Copiii au fost duşi la Zoo, dar s-au întâlnit cu PROSTITUATELE

La Brăila, copiii au avut parte de o experienţă nefericită în cadrul programului Şcoala Altfel. Lângă grădina zoologică pe care o vizitau elevii erau şi prostituate.

12 apr. 2014, 12:13
Şcoala Altfel pe centură. Copiii au fost duşi la Zoo, dar s-au întâlnit cu PROSTITUATELE

Programul Şcoala Altfel s-a transformat într-o experienţă nefericită pentru elevii şi profesorii care au ales să viziteze Grădina Zoologică din Brăila. Ajunse la faţa locului, cadrele didactice au fost nevoite, cu o oarecare reţinere, să le explice elevilor ce făceau tinerele care se aflau vizavi de Grădina Zoologică.

Citeşte şi ŞCOALA ALTFEL. Inconştienţă CRIMINALĂ: zeci de copii înghesuiţi într-o remorcă VIDEO

Potrivit infobraila.ro, trei prostituate făceau „autostopul” chiar în faţă Zoo, unde se aflau zeci de elevi din ciclul gimnazial. În timp ce un profesor de biologie le vorbea copiilor despre animalele sălbatice aflate, tinerele care îşi vând trupul pe Şoseaua de Centură mimau sexul şi vorbeau vulgar.

Ce face faţă aia acolo? De ce face semne la maşini?„, s-a auzit o voce din grupul de copii veniţi să viziteze Zoo. Reacţia profesoarei a fost una extrem de departe de adevăratul răspuns: „Probabil că aşteaptă un maxi-taxi!„.

Citeşte şi SCOALA ALTFEL în CIMITIR. Cum s-au culturalizat trei elevii din Brăila printre morminte: Ce CRUCE „fashion”