Şcoală evacuată de urgenţă. Situaţia este periculoasă

Poliţia a evacuat o şcoală din Berlin, din cartierul Gesundbrunnen, din cauza unei situaţii periculoase care poate să pună în primejdie instituţia de învăţământ.

05 iun. 2018, 13:36
Şcoală evacuată de urgenţă. Situaţia este periculoasă

Poliţia a interzis accesul într-o şcoală primară din Berlin şi în perimetrul din jurul instituţiei din cauza unei potenţiale „situaţii periculoase”, au declarat autorităţile, conform Reuters.

Instituţia de învăţământ a interzis accesul în interiorul şcolii.  Elevii şi profesorii au fost evacuaţi din şcoala aflată în cartierul Gesundbrunnen al capitalei germane.

Poliţişti cu mitraliere au pătruns în şcoala din Gesundbrunnen şi au cercetat cu atenţie toată instituţia în care se presupune că s-ar fi aflat doi indivizi înarmaţi.

În aceste circumstanţe, poliţia a avut o desfăşurare masivă, de 250 de poliţişti care au inspectat şcoala şi clădirile din zonă.

Alarma teroristă a fost dată după ce Poliţia a primit un mesaj pe Twitter că în şcoala primară pătrunseseră doi indivizi înarmaţi. Deocamdată, aceşti agresori nu au fost găsiţi pentru a fi identificaţi.