Situaţie fără precedent într-o şcoală din Timişoara. Elevii n-au mai făcut de patru luni matematica, profesorul e în concediu

Zeci de elevi de la o şcoală din Timişoara nu au mai făcut ore de matematică de 4 luni, din cauza profesorului care intră dintr-un concediu în altul. Părinţii sunt disperaţi şi cer rezolvarea cât mai rapidă a problemei.

15 mai 2017, 12:59
Situaţie fără precedent într-o şcoală din Timişoara. Elevii n-au mai făcut de patru luni matematica, profesorul e în concediu

Elevii din două clase de a VI-a și două de a VII-a, de la Școala Generală 21 din Timișoara, nu mai știu ce înseamnă orele de matematică. Ultima dată când au rezolvat probleme în clasă, cu profesorul, a fost în luna decembrie anul trecut. Dascălul este când în concediu medical, când în concediu de odihnă. Părinții sunt disperați, pentru că pe copiii lor îi așteaptă examene grele, iar recuperarea orelor este dificilă.

Revoltați, părinții au mers la Inspectoratul Școlar, unde s-a luat hotărârea ca locul să fie ocupat temporar de un suplinitor, însă lucrurile nu sunt atât de simple. „În acest moment scoala nu poate să suporte acoperirea în totalitate a orelor, va intra la clasă acelaşi profesor de matematică„, spune Daniela Măran, directorul Şcolii  nr. 21 din Timişoara.

Părinții speră ca situația să se rezolve, chiar și provizoriu, pentru că pe elevi îi aşteaptă teze şi examene de care depinde viitorul lor.