Şcoli închise din cauza vremii. Care sunt unităţile şcolare unde nu se fac ore

O şcoală generală şi două colegii din oraşul Galaţi au cursurile suspendate din cauza frigului, în condiţiile în care unităţile nu au încălzire, iar în alte 10 instituţii şcolare elevii şi profesorii tremură de frig, orele de curs fiind scurtate, potrivit Mediafax.

19 nov. 2018, 09:01

Toate şcolile au centrale termice dar acestea nu pot fi folosite deoarece lucrările comandate de Primărie privind instalarea de surse de încălzire au început târziu, iar unităţile de învăţământ aşteaptă autorizaţiile pentru racordarea la reţeaua de gaze.

13 şcoli din oraşul Galaţi se află în această situaţie, iar directorii de la o şcoală şi două colegii au informat Inspectoratul Şcolar că au suspendat cursurile luni şi marţi.

„Astăzi şi mâine cursurile sunt suspendate. Sunt 12 grade în şcoală, nu putem pune în pericol sănătatea elevilor şi a profesorilor. Se va lua o decizie marţi, sper să se rezolve până atunci, mai e un contor de montat, instalaţia este pregătită”, a declarat directorul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, Gelu Homer.

Citeşte mai mult pe Mediax