Şcolile din Prahova rămân închise şi joi, din cauza condiţiilor meteo

Elevii din Prahova, care învaţă de dimineaţă, nu vor merge joi la şcoală. Decizia a fost luată miercuri, în urma şedinţei extraordinare a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, având în vedere că judeţul se află sub cod portocaliu de vreme rea.

20 sept. 2017, 15:52

Prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că s-a luat decizia, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, ca joi să fie suspendate cursurile în toate unităţile de învăţământ, şi pentru elevii care învaţă dimineaţa.

„Cursurile au fost suspendate doar pentru cei care învaţă dimineaţa. Cei care învaţă după-amiaza vor veni şcoală. Codul portocaliu este până la ora 10, joi. Dacă se prelungeşte atunci suspendăm cursurile şi după amiază”, a declarat Lupea.

Măsura a fost luată după ce şi miercuri, de la ora 15.30, cursurile din Prahova au fost suspendate din cauza vremii nefavorabile.

Totodată, prefectul a mai precizat că echipajele de intervenţie au fost suplimentate la Ambulanţă, Pompieri sau Electrica.

Prahova se află, de miercuri de la ora 16, sub cod portocaliu de vreme rea.