Scorpions, pentru a opta oară în România. Rockerii promit un concert exploziv VIDEO

Legendara trupă Scorpions a călcat din nou pe pământ românesc. Rockerii vor concerta sâmbătă seară, în Capitală, sub cupola uriaşă de la Romexpo, potrivit România TV. Spectacolul se ţine cu casa închisă, iar pentru cei care au apucat bilete, membrii trupei promit un show grandios.

14 dec. 2013, 07:49
Scorpions, pentru a opta oară în România. Rockerii promit un concert exploziv VIDEO

Membrii trupei „Scorpions” au aterizat vineri seară, în jurul orei 18.00, pe aeroportul Henri Coandă. La conferința de presă le-au promis fanilor „un concert mare”.

„Hei, România, ne bucurăm că ne-am întors! Vom avea un show grandios. Este perioada Crăciunului, aşa că, de ce nu, chiar l-am putea numi Woodie – The Red Nose. Aşa am putea avea şi un cântec de Crăciun”, au spus rockerii de la „Scorpions”.

Este pentru a opta oară când cei de la „Scorpions” concertează în România. Artiștii sunt cazați la un hotel de 5 stele din Capitală. „Vrem să vă mulţumim pentru tot sprijinul pe care ni l-aţi arătat în atâţia ani. Este deja a opta oară când venim aici. Nici nouă nu ne vine să credem, dar ne bucurăm că ne-am întors”, au mai spus artiştii.

Pentru show-ul care va începe la ora 20.00, la Romexpo, organizatorii spun că s-au vândut peste 10.000 de bilete.