Scrisoare EMOŢIONANTĂ a soţiei lui Daniel Prodan, după înmormântare

Licinia Prodan, soţia lui Daniel Prodan, a trimis apropiaților o emoționantă scrisoare de mulțumire după înmormântarea fostului mare fotbalist.

21 nov. 2016, 09:52
Scrisoare EMOŢIONANTĂ a soţiei lui Daniel Prodan, după înmormântare

Iată scrisoarea Liciniei Prodan:

„În aceste zile în care sufletul iubitului nostru soț, tată și frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mâhniți, bonomia lui ne va lipsi și o vom căuta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel și durerea.

GEST MIZERABIL. Un stelist a aruncat pe jos banderola neagră de DOLIU, după moartea lui Daniel Prodan

Totodată, se cuvine să aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au arătat că nu suntem singuri. Le-am văzut lacrimile, le-am simțit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generația de Aur a fotbalului românesc s-a reunit să ne aline suferința. Sportivi, artiști, jurnaliști, fani și admiratori, prieteni și rude venite de departe ne-au dovedit că Didi a fost iubit și respectat, că pasiunea, ambiția și munca sa onestă au contat pentru mulți. Aceasta este moștenirea pe care ne-o lasă tuturor, alături de zâmbetul său cald și sincer.

Daniel Prodan, înmormântat la cimitirul „Sfântul Ilie” din Pipera. Mesaj de condoleanţe de la şefii FIFA şi FRF

De asemenea, ținem să ne exprimăm recunoștința specială pentru ajutorul și eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiați”.

Daniel Prodan a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul „Sf. Ilie” din Pipera, după a încetat din viață, miercuri seara, în urma unui infarct suferit în locuința sa, la vârsta de 44 de ani.