Scrisoarea unei prostituate către o soţie înşelată: „Când a fost ultima oară..”. Mesajul a devenit VIRAL

Recent, o prostituată din Statele Unite a scris o scrisoare inedită, adresată unei femei care este înșelată de partenerul ei de viață.

21 ian. 2015, 08:48

Cuvintele acesteia sunt incredibile și au stârnit numeroase reacții.

„Dragă soție,

Nu te cunosc, dar știu că e posibil ca soțul tău să te înșele cu o prostituată. Știu asta pentru că sunt lucrătoare sexuală și am o grămadă de clienți.

Dar nu soțul tău, îți zici, nu el! Soții altora, desigur, dar relația voastră, viața voastră sexuală e diferită. Ați avut un threesome cu colega ta de facultate acum zece ani. Angajați o bonă să stea cu copilul și mergeți în Las Vegas în fiecare august. Aveți serile voastre speciale în care vă uitați la seriale. Aveți o căsnicie grozavă!

SCRISOAREA SENZAŢIONALĂ a unei AMANTE pentru soţia iubitului său. Finalul te va pune pe gânduri

Să te întreb ceva: Când a fost ultima oară când tu și soțul tău ați făcut sex de trei ori într-o săptămână? Când a fost ultima oară când el s-a plâns din cauza asta? Nu crezi că e posibil ca între timp să se fi ocupat el singur de problema asta, cu ajutorul meu?

Vestea bună e că dacă soțul tău vine la mine, înseamnă că vrea să-și păstreze căsnicia cu tine. Alege să primească afecțiune și sex de la o profesionistă, fără alte implicații.Imaginează-ți că în locul meu ar fi bona, sau vecina sau cea mai bună prietenă a ta.

Sunt o profesionistă. Sunt discretă, iar timpul, atenția și sexualitatea mea se măsoară în ore, ore în afara cărora e al tău. Și ce e important e că eu nu-l iubesc pe soțul tău și nici nu-l voi iubi vreodată. Simt compasiune pentru el și atât.

Nu voi fi niciodată o amenințare pentru căsnicia voastră pentru că în afara programului nu vreau să am de-a face cu niciunul dintre voi. N-o să ies cu el la cină și nici n-o să te sun în timpul nopții ca să te avertizez că ar trebui să divorțezi. N-o să afli asta de la mine. Iar dacă o să afli de la el, fie e un prost, fie e supărat pe tine și vrea să te rănească.

Da, unii clienți se mai implică și emoțional, dar la modul superficial, pentru că știu că ce facem noi e fals. Doar nu-ți închipui că instalatorul adoră toaletele pe care le repară, nu?

Bărbații știu că afecțiunea pe care le-o ofer depinde de banii pe care mi-i oferă ei. Eu nu fac parte din viața lor, sunt un fel de angajată. Oricât de obsedat ar fi de mine pe plan sexual, nu va investi pe plan emoțional.

A fost VIOLATĂ de 300 de ori, dar nu şi-a dat SEAMA! A aflat târziu ce i se întâmpla noaptea

Din experiența mea, bărbații nu cheltuiesc pe sex decât fix cât își permit. Dacă soțul tău are nevoie de sex o dată la două săptămâni și-și permite să ia pe furiș o mie de dolari din bugetul lunar al casei, se va întâlni cu o tipă care are aceeași meserie ca mine. Chiar dacă își dorește sex mai des, nu poate scoate încă o mie de dolari din senin. Oricât de mult și-ar dori asta, o să-și controleze dorința ca pe oricare alta. Iar dacă își sparge tot salariul cu mine, chiar îți recomand să divorțezi de el, înseamnă că e varză cu capul și cu banii.

Cât despre boli, nu-ți face griji. Majoritatea prostituatelor din ziua de azi sunt mai sănătoase și mai prudente decât o secretară dintr-un birou obscur. Îți amintești ce am spus de afecțiunea mea pentru el extrem de limitată? E valabil și pentru profilul lui epidemiologic. Nu trebuie să-ți faci griji nici de vreun copil din flori. Șansa să rămân însărcinată cu unul dintre clienți e undeva între Zero și Nicio Șansă.

PEDEAPSA NEMILOASĂ primită de un SOŢ după ce şi-a ÎNŞELAT SOŢIA: A folosit o pereche de FOARFECE şi… FOTO

 

Poate că tot nu-ți place ideea că se culcă cu mine. Te întreb din nou: când a fost ultima oară când ai făcut sex de trei ori într-o săptămână?

Nu spun că e datoria ta să-l faci fericit. Spun că poate tu nu-ți dorești să faci sex cu el atât de des. Ești ocupată sau stresată sau nu te mai atrage. Te înțeleg, nici pe mine nu mă atrage.

Asta e ideea. Eu sunt ingredientul secret în multe căsătorii sănătoase, pentru că atunci când se vede cu mine, amândoi primiți cantitatea de sex de care aveți nevoie. Atâta timp cât nu-i umbli prin telefon, s-ar putea să ajungeți să sărbătoriți 50 de ani de căsătorie. Nu-i nevoie să-mi mulțumești, dar accept, dacă ții neapărat”.

Scrisoarea a fost publicată pe site-ul vice.com.

 

Vezi şi