Se dă startul la TÂRGURILE de TOAMNĂ, în Capitală. Vezi ce au pregătit organizatorii

Odată cu sosirea toamnei, organizatorii dau startul târgurilor şi festivalurilor. RomaniaTV.net îţi prezintă cele mai importante târguri organizate în Capitală în perioada următoare.

01 oct. 2014, 05:46
Se dă startul la TÂRGURILE de TOAMNĂ, în Capitală. Vezi ce au pregătit organizatorii

Târgul de toamnă „Zilele Recoltei”, sector 4

Târgul de toamnă a fost inaugurat pe 25 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei, şi până pe 5 octombrie bucureştenii se pot aproviziona cu fructe şi legume de sezon la preţuri de producător şi se pot relaxa la terasele amenajate în cadrul târgului, savurând un pahar cu must, în acordurile muzicii populare.

Aproximativ 200 de producători au sosit din toate colţutile ţării cu produse tradiţionale româneşti.

Târgul de toamnă „Zilele Recoltei”, sector 6

Şi bucureştenii din sectorul 6 pot merge la târgul de toamnă în perioada 25 septembrie-05 octombrie, timp de 11 zile.

Domeniile de participare sunt: producători agricoli, producători tradiţionali (preparate din carne, preparate din brânză şi lactate, miere de albine), produse hand made, dulciuri de casă, murături pentru toamnă, vinuri şi ţuică, meşteri populari.

În cadrul acţiunii vor avea loc o serie de expoziţii cu vânzare şi degustare de vin şi must, precum şi preparate alimentare cum ar fi mici, bere, pastramă, fripturi, la terasele special amenajate.

Târgul de Nunţi Ghidul Miresei 2014

În perioada 3-5 octombrie 2014 la Romexpo va avea loc ediţia de toamnă a celui mai mare targ de nunţi din România.
Cea de a XIII-a ediție a Târgului de Nunți Ghidul Miresei ți-a pregătit numeroase oferte EARLY booking 2015 și LICHIDARI de STOC 2014.

Te așteaptă lichidări de stoc la colecțiile 2014 și reduceri substanțiale la noile colecții 2015 de rochii de mireasă și ocazie, costume de mire, verighete, invitații sau accesorii de nuntă dar și decoruri senzaționale pentru o nuntă de vis.

Târgul Internaţional de Universităţi

Romanian International University Fair – RIUF, cel mai mare eveniment educațional din România și Estul Europei, va fi organizat în perioada 4 octombrie-5 octombrie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.

Ediția a XV-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în București, peste 50 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a le oferi vizitatorilor o perspectivă completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

Târgul Tehnic Internaţional

Cea de-a 40-a ediţie a târgului se va desfăşura în perioada 15-18 octombrie 2014, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo, Pavilioanele A, C2, C4, C5, C6 şi platformele 1,2,3 si 4.

Fiind un târg dedicat tehnologiilor şi echipamentelor industriale, în cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii laser, roboţi industriali, maşini unelte şi maşini industriale multifuncţionale, produse cu design inovativ, pompe, compresoare şi echipamente hidraulice, aparatură de măsură, control şi testare, produse IT şi de software industrial.

Târg de produse ecologice şi naturale

Pe 26 octombrie, Casa Universitarilor va găzdui ediţia specială a târgului de produse ecologice şi naturale, Organic Market.

Evenimentul se va desfăşura la Casa Universitarilor între orele 09:00 si 18:00 şi va reuni unii dintre cei mai reprezentativi producători de profil. Vizitatorii vor putea alege produse de calitate, cum sunt produse alimentare, legume şi fructe, excelenta pâine cu cartof, produse de patiserie, produse lactate, uleiuri, sucuri naturale şi ceaiuri. În plus, va fi prezent un stand cu cafea şi băuturi delicioase pentru clienţii prezenţi.

Targul va fi deschis intre orele 09:00 – 18:00.

Târgul de Turism al României

Cel mai mare eveniment dedicat industriei turismului va fi organizat în perioada 13 – 16 noiembrie, in Pavilioanele C1, C2, C3 si C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a XXXII-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Festivalul Racilor

Cea mai mare fiertură de raci şi scoici din Europa va fi preparată în aer liber, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între 3 şi 5 octombrie. Peste 5 tone de raci şi o tonă de midii vor fi preparate în faţa dumneavoastră.

Acestor arome inconfundabile li se vor alătura sute de crapi româneşti fripţi delicat la grătar cu mămăliguţă straşnică, pui de baltă şi multe alte specialităţi pescăreşti. Şi asta nu e tot. Pe aleea principală a parcului, în zona special amenajată pentru Festivalul Racilor, veţi putea gusta şi cumpăra vinuri de soi nobil alese pe sprânceană. De asemenea la eveniment vor participa meşteşugari şi producători autohtoni.

Convenţia internaţională de tatuaje

Cea de-a cincea ediţie a Convenţiei Internaţionale de tatuaje din Bucureşti va avea loc în Turbohalle între 10 şi 12 octombrie 2014, unde veţi avea posibilitatea de a întâlni şi de a discuta cu artişti tatuatori, locali şi internaţionali.

Vor avea loc concursuri de tatuaje, expoziţii de artă, concerte live, comercializarea de materiale de tatuaje, body-piercing, haine sau accesorii şi diverse alte atracții.

Convenţia va reuni o gamă interesantă de artişti tatuatori creativi, unici şi talentaţi din întreaga lume, împărtășindu-şi munca, arta şi abilităţile.