Se întâmplă în România: are permis de port armă, deşi îi lipsesc degetele de la mâini

Şeful vămii Porţile de Fier 1 are permis de port armă, deşi îi lipsesc degetele de la mâini. Poliţia spune că nu a făcut decât să elibereze permisul în baza unei adeverinţe de la medic. Arma sa a fost folosită de fiul său care a tras în apartamentul unor vecini. El a ciuruit şi şase maşini. Tânărul de 23 de ani a fost reţinut.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 14:46
Se întâmplă în România: are permis de port armă, deşi îi lipsesc degetele de la mâini

Incidentul s-a produs săptămâna trecută, în împrejurări încă neelucidate de poliţişti. Suspectul a tras de la geamul apartamentului în care petrecea. A scos arma tatălui pe fereastră şi a tras la întâmplare. Un glonţ a perforat geamul locuinţei unor vecini.

Protagoniştii acestui scenariu desprins din filmele cu trăgători de elită sunt trei tineri, în frunte cu fiul şefului vămii Porţile de Fier I, Titu Neţoiu. Băiatul a fost găsit de poliţişti în Ciuperceni, Dolj, localitatea în care trăiesc bunicii săi.

Iniţial, tânărul a fost cercetat pentru distrugere şi folosirea unei arme letale fără drept, dar riscă să fie acuzat şi de tentativă de omor. Tânărul a recunoscut la audieri că el a tras cu arma.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi se va cere mandat de arest preventiv pe numele său.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, Iulian Odină, a confirmat că tânărul este fiul şefului Vămii Porţile de Fier I.

Potrivit sursei citate, tânărul de 23 de ani a avariat şase autoturisme şi un apartament, folosind o armă letală.

El a spus că incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, precizând că, în urma incidentului, şapte părţi au fost vătămate.

Iniţial, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Mehedinţi au afirmat că incidentul s-a petrecut în noaptea de Revelion şi că tânărul a avariat patru autoturisme, trei aflate într-o parcare, iar unul în trafic.

Poliţia Judeţeană Mehedinţi şi Parchetul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin au început o anchetă în acest caz.