Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor se va lansa pe 8 martie

Gala "Din apreciere pentru tine", va avea loc în data de 8 martie, la Palatul Parlamentului, fiind evenimentul de lansare al Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor, entitatea asociativă feminină care reunește mai multe patronate și asociații care au femeia în centrul acțiunilor și preocupărilor lor. Acțiunea de lansare onorează curajul, implicarea și viziunea femeilor din România, arătându-le apreciere și oferindu-le încredere în puterea pe care o au în generarea dezvoltării și schimbării pozitive a României.

RomaniaTV.net
14 feb. 2018, 11:01
Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor se va lansa pe 8 martie

ste punctată astfel, în anul aniversării Centenarului, continuarea crezului feminismului românesc prin înființarea Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor, o mișcare ce susține și dezvoltă implicarea curajoasă și inițiativa vizionară, ca trăsături esențiale ale unei femei.

Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) este creată pentru a susține implicarea femeilor în viața economică și socială din Romania și este inspirată de mișcarea antebelică de emancipare, ce a impulsionat prezența româncelor în viața socio-culturală și politică a țării. FPFA este singura organizație asociativa feminină care își propune reprezentativitatea în dialogul social și crearea unui sistem de suport instituționalizat pentru antreprenoarele din România.

„29 de ani de capitalism ne-au lasat mai săraci cu peste 2.000.000 de locuri de muncă, pierdute prin procesul de privatizare, și peste 6.000 de companii dispărute de pe harta economică a României. Mai mult, ne-a adus în dar o legislație greoaie, modificată mult prea des și nearmonizată cu necesitățile antreprenoriale. Sigur, la baza constituirii FPFA sunt mai multe considerente, însă cel mai important este acela de a construi, de a încuraja și de a participa activ la construirea unui cadru economic și social stabil, propice mediului antreprenorial.”, a declarat Cristina Chiriac, Ambasadoarea Antreprenoriatului Feminin în România, Președinte al FPFA.

Evenimentul de lansare al FPFA este susținut de Sissi și cuprinde, pe lângă momentul festiv al lansării Federației, Gala Aprecierii – un moment de premiere inspirat de povestea prințesei Sissi și de inovațiile pe care aceasta le-a făcut în acele timpuri, și un concert oferit invitaților de Direcția 5, trupa care și-a făcut un frumos obicei din onorarea femeii, frumuseții și sensibilității acesteia.

„Cred cu toată ființa mea că o persoană care se simte apreciată poate realiza lucruri mărețe, că aprecierile sincere, la obiect și făcute dezinteresat pot deschide cu adevărat inimi, pot chiar schimba lumea. Din apreciere pentru femei, Sissi susține evenimentul de lansare al FPFA și vă invită să vă arătați cât mai des aprecierea față de persoanele speciale din viața voastră, dacă doriți ca acestea să prindă aripi, să facă lucrurile mai repede, mai bine și cu rezultate spectaculoase.”, a declarat Anamaria Băjan, Director Executiv de Marketing, PR și Business Development al Caroli Foods Group.

„De prea multe ori uităm să arătăm aprecierea persoanelor importante din viața noastră. Uităm să le spunem cât de mult înseamnă pentru noi și cât de mult ne-au ajutat să fim ceea ce suntem. Un mesaj de apreciere, pentru cineva drag este mai mult decât o mulțumire. Este recunoaștere, inspirație, empatie și căldură sufletească. Este modul în care îi facem pe cei care contează pentru noi să se bucure și să se îmbogățească, să înflorească și să primească înapoi ce ne-au dat.”, au explicat Marian Ionescu și Cristian Enache, Direcția 5.