SE POATE! Ieri am dat al 12-lea BILET CÂŞTIGĂTOR din martie. A 13-a varianta „verde” poate fi aceasta!

Biletul zilei propus ieri de www.pariuri1x2.ro de ieri a ”solicitat” cel putin 2 goluri marcate in meciurile Bilbao – Real Madrid si Bordeaux – Montpellier. Madrielnii s-au impus cu 2-1, in timp ce Bordeaux si-a adjudecat lejer cele 3 puncte, dupa un succes cu 5-1. Am mizat si peste 2 goluri cu  handicap asiatic la meciul dintre NY City si Montreal Impact. Confruntarea s-a incheiat nedecis, scor 1-1, dar pariul nu a fost pierdut, miza fiindu-ne returnata, datorita includerii pe bilet a handicapului asiatic.

RomaniaTV.net
19 mart. 2017, 09:59
SE POATE! Ieri am dat al 12-lea BILET CÂŞTIGĂTOR din martie. A 13-a varianta „verde” poate fi aceasta!

Biletul zilei:

Speram ca si selectiile de astazi sa ne conduca spre profit. Redactia Pariuri1x2 a ales doua pariuri cat mai ”safe” din campionatele ”mari” ale Europei. In derby-ul din Ligue 1 dintre PSG si Lyon am mizat pe cel putin un gol inscris de oaspeti, iar in confruntarea dintre Monchengladbach – Bayern mergem pe mana echipei clar mai valoroase.

Citeste si:

22:00, Paris SG – Lyon, Lyon sa inscrie
18:30, Monchengladbach – Bayern Munchen, Bayern Munchen sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.