Se pregătea să meargă la SPITAL după ce a intrat în TRAVALIU, însă CINCI HOŢI cu bâte i-au intrat în casă

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie a avut parte de un incident şocant după ce în momentul în care intrase în travaliu, fiind pregătită să meargă la spital, cinci bărbaţi înarmaţi cu bâte şi având măşti pe faţă i-au intrat în casă.

05 mart. 2015, 13:22
Se pregătea să meargă la SPITAL după ce a intrat în TRAVALIU, însă CINCI HOŢI cu bâte i-au intrat în casă

Tânăra se afla la parterul casei, în timp ce soţul ei îi făcea bagajul pentru maternitate, atunci când cinci mascaţi au spart uşa şi au intrat cu forţă în locuinţă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Sfaturi pentru a rămâne însărcinată cât mai repede

Ulterior, ei au început să o lovească cu bâta şi să o taie pe faţă cu un cuţit, fără să le pese că era gravidă şi că se pregătea să nască. Într-un final, infractorii au fugit cu 60 de lire, un telefon şi o tabletă.

Avea contracţii la distanţă de şase minute, aşa că m-am dus sus să-i fac bagajul şi să o sun pe bonă să vină să stea cu cel mic. Apoi am auzit un zgomot puternic şi când am coborât, ei o loveau cu bâtele şi urlau să le dea banii. Am sărit să o protejez cu mâinile, apoi ne-au bătut pe amândoi. Am ţipat la ei, le spuneam că e greşit ce fac, că e în travaliu. Nu pot să exprim cât de furios sunt. Iubita mea e prea traumatizată să se întoarcă acasă. Să faci aşa ceva unei femei care naşte e pur şi simplu un lucru bolnav„, a povestit iubitul tinerei.

Citeşte şi Aşa ceva nu-i place: Cum se STRÂMBĂ un FĂT în burta mamei când ea este STRESATĂ

Din fericire tânăra a fost dusă de urgenţă la spital unde a fost tratată. Mai mult, ea a adus pe lume un băiat sănătos, chiar dacă a fost traumatizată de incident. Autorităţile încearcă în prezent să dea de urma agresorilor.