Se taie AJUTOARELE SOCIALE. Cine pierde această sursă de venit de luna viitoare

Zeci de persoane care beneficiază de ajutor financiar de la Primărie vor rămâne fără sursa de venit, întrucât primarul Nicolae Robu a luat o decizie drastică.

11 nov. 2018, 07:32
Se taie AJUTOARELE SOCIALE. Cine pierde această sursă de venit de luna viitoare

Deoarece 42 dintre persoanele asistate social sunt apte de muncă și nu au vreo scutire medicală, Nicolae Robu a decis să le taie sursa de venit și să le trimită la muncă.  

„Dorim să îi punem la muncă pe asistații social. Sunt 243 de persoane care primesc ajutor social în Timișoara. Doar 42 sunt apți de muncă, ceilalți au documente emise de medici. Cei 201 vor primi scutiri. Cei 42 apți de muncă nu vor primi nimic, dacă nu vor veni la muncă. Îi direcționam înspre Horticultură și le cerem să li se alăture celor care muncesc, cu contract de muncă”, a declarat primarul Nicolae Robu, conform opiniatimișoarei.ro. 

De asemenea, edilul, care a precizat că la nivelul orașului Timișoara se numără 243 de asistați social, dintre aceștia 42 fiind fără vreo scutire medicală, a lansat și un sondaj pe rețelele de socializare cu privire la această temă.