Se vinde DINAMO! Arabii anunţă obiective uriaşe: „Vor fi investiţii mai mari decât ce a făcut Gigi Becali!”

Dinamo se va transforma într-o forţă nu doar a României, ci şi a Europei, dacă Ionuţ Negoiţă va ajunge la o înţelegere pentru cedarea clubului către un grup de investiții din Orientul Mijlociu.

20 mart. 2018, 14:34
Se vinde DINAMO! Arabii anunţă obiective uriaşe: „Vor fi investiţii mai mari decât ce a făcut Gigi Becali!”

Adrian Thiess, om de afaceri, susține că cei care vor să investească la Dinamo sunt extrem de serioși și că în momentul în care își vor declina identitatea vor produce o surpriză majoră în fotbalul românesc.

„Din punctul de vedere al seriozității potențialilor cumpărători, nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să își facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc. Cred că era timpul să se întâmple așa ceva. Vor fi investiții majore! Investiții mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali!”, a spus Adrian Thiess, pentru GSP.

Anunţ ŞOC despre RETROGRADARE făcut de şeful lui DINAMO. Veşti ÎNGRIJORĂTOARE pentru FANI

Se pare căîn spatele acestei afaceri ar sta chiar Nicolae Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo. Discuțiile dintre cele două părți ar fi demerat deja de ceva vreme, primele negocieri purtându-se la Dubai. Nicolae Badea este interfața unui grup de investiții din Orientul Mijlociu, care are birouri și în Anglia. Nicolae Badea intenționează să-și recupereze și datoria de 2.000.000 de euro pe care Ionuţ Negoiță o are la el de când i-a vândut acțiunile clubului.