Seamănă cu intrarea în IAD. Secretul ascuns 25 de ani. Oamenii au fugit ÎNGROZIŢI

Groapa a fost sapata in scopul studierii miscarii placilor tectonice, de catre cercetatorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat ca o creatura inaripata a iesit din haurile acestei gauri, inainte de a se cobori microfoane dezvaluind strigatele unor condamnati.

RomaniaTV.net
07 oct. 2014, 07:45
Seamănă cu intrarea în IAD. Secretul ascuns 25 de ani. Oamenii au fugit ÎNGROZIŢI

Ca si comunist, nu cred in Biblie, nici in existenta raiului, dar ca om de stiinta acum cred in existenta iadului, a spus Azzacov.

Aceasta drama terifianta s-a petrecut si savantilor sovietici, care au sapat un sit in Siberia. Foreza a inceput sa se roteasca ametitor, indicand faptul ca a fost atins un buzunar larg sau o caverna goala. Termometrele au indicat o crestere semnificativa, pana cand temperatura a ajuns la 2000 de grade Farenheit.

Dezvăluirea care CUTREMURĂ creştinismul. ADEVĂRUL despre Iisus, descoperit de un scriitor curios

Cand au retras foreza, o creatura cu colti imensi si ochi malefici a aparut dintr-un nor gazos si a inceput sa urle ca un animal salbatic. Unii dintre muncitori au fugit, dar altii au ramas sa vada ce se intampla. Au coborat microfoane, dar in loc de a auzi zgomotul produs de Aceste tipete si urlete veneau de la milioane de oameni. Cercetatorii au inregistrat totul pe banda magnetica.

Dupa acest incident, cercetarile au fost oprite si putul a fost acoperit cu pamant. Responsabilii sovietici au refuzat sa faca comentarii referitor la raportul anchetei.

Desenele lui Nostradamus, decodificate: Porţile IADULUI s-au deschis VIDEO

In 1991, seismologul sef al echipei de foraj, arheologul norvegian Nummedal, a declarat ca rusii au fost socati cand au auzit strigate umane, incat nu au stiut ce sa faca cu strainii aflati la fata locului. Dupa acest incident, membrii echipei rusesti au fost concediati. Ei s-au temut teribil de a nu propaga vestile. Un reprezentant al Cultelor a oferit pentru fiecare membru al echipei, o suma mare de bani, in schimbul tacerii.

Ceea ce i-a speriat pe sovietici a fost acea creatura hidoasa, cu aripi mari de liliac, stralucind de flacari pe fundalul intunecat al cerului siberian, care a strigat in limba rusa, eu am biruit, potrivit efemeride.ro.

A fost absolut groaznic, un sofer care a facut parte din aceasta echipa a declarat ca sovieticilor le-a administrat un sedativ cunoscut pentru stergerea memoriei pe termen scurt. Si tot in Siberia, in urma cu 65 de ani, un geolog rus a dat peste un crater ciudat, in mijlocul unei paduri.

Nici acum nu a fost descifrat misterul acestei forme bizare, care seamana cu un cuib de vulturi, care are in interior un ou. Multi oameni de stiinta au venit aici pentru a lua mostre de sol, ca sa afle cum a aparut acest crater, pe care l-au numit Patomski. Unii specialisti cred ca acest crater s-a format in urma impactului cu un meteorit, insa nu s-au gasit probe de roca spatiala. Altii sustin ca este de natura vulcanica, insa in zona nu sunt vulcani.

Citeşte şi O nouă apocalipsă: „Sfârşitul lumii ar putea fi săptămâna viitoare. Rugaţi-vă la Dumnezeu!” VIDEO

Exista si o teorie conform careia craterul s-a format ca urmare a exploziei de la Tunguska. Si aici este o problema. Testele au aratat ca formatiunea are o vechime de 250 de ani, deci s-a format cu mult inainte de aceasta explozie. Ca totul sa fie si mai ciudat, trebuie precizat ca acest crater pare sa fie viu, adica isi schimba mereu forma, se inalta sau descreste. In plus, copacii din apropiere cresc anormal de repede.