Seară de senzaţie la iUmor. Juraţii, faţă în faţă cu numere de magie, stand-up şi glume PSIHOPATE

iUmor te-a obişnuit deja cu comicăriile de duminică seara şi nici în această săptămână nu ai scăpare. Concurenţii veniţi în faţa juraţilor cu numere mai mult sau mai puţin inspirate te vor face să râzi oricum. De glumele lor sau de ei. Tu alegi!

RomaniaTV.net
09 apr. 2017, 13:53
Seară de senzaţie la iUmor. Juraţii, faţă în faţă cu numere de magie, stand-up şi glume PSIHOPATE

iUmor îi aduce pe juraţi, la ediţia de duminică, faţă în faţă cu doi concurenți costumați în osie și bujie vin pe scenă cu o glumă despre un magazin de piese auto și o confuzie de identitate. „Unul ascultă cum celălalt povestește despre cum ar fi făcut ei un scheci în doi. Extraordinar, o alegere minunată”, va spune Bendeac, ironic, la acest număr.

iUmor. Un at concurent a încercat să-i vrăjeasă pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac cu un număr de magie, pasiune pe care a dobândit-o în copilărie, când voia să devină hoţ. Și ca treaba să fie și mai halucinantă, el vine cu prietenul lui, un ananas, și îi va explica lui Mihai despre religia pe care a inventat-o, bazată pe ananași şi pe 10 sugestii, nu porunci.

iUmor se pare că îi atrage pe magicieni, iar unul dintre cei veniţi în faţa juriului îl va avea asistent pe Mihai Bendeac. Care nu prea gustă numerele de magie. Ba chiar îl enervează! La fel şi pe Cheloo, care l-a catalogat drept „cel mai prost concurent pseudomagician care a apărut până acum la iUmor”.

Un concurent din primul sezon este foarte hotărât să ajungă în finală, așa că se va întoarce la „iUmor” cu glume… psihopate, după cum i-au spus chiar cei trei juraţi