Sebastian Ghiţă ameninţă cu o acţiune de ripostă împotriva celor care au protestat la Senat

Deputatul Sebastian Ghiță a susținut, vineri seară, la un post de televiziune, că aproximativ 500 de manifestanți care au demonstrat joi seară în București au fost organizați și ar fi intrat pe carosabil, în ciuda opoziției jandarmilor, la o comandă transmisă prin stații radio.

23 sept. 2016, 19:39
Sebastian Ghiţă ameninţă cu o acţiune de ripostă împotriva celor care au protestat la Senat

Sebastian Ghiță a amenințat că, dacă se mai repetă asemenea acțiuni, Partidul România Unită va face o acțiune de ripostă.

„Adică faceți o grupare paramilitară, știți că e interzis acest lucru? Cine încalcă legea trebuie să plătească. Ne-am câștigat dreptul să facem proteste”, i-a răspuns jurnalistul Sabin Orcan lui Sebastian Ghiță.

Au vrut să rupă poarta Palatului Parlamentului!”, a insistat Sebastian Ghiță.

Aproape 3.000 de oameni au protestat joi seară în faţa Senatului României faţă de decizia parlamentarilor de a respinge cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpă, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină. 

La un moment dat, deşi existau lanţuri de jandarmi, protestatarii au forţat cordoanele şi au ocupat carosabilul.

Citeşte şi: Protestul din faţa Senatului, împotriva votului în cazul Gabriel Oprea, s-a încheiat. Au participat aproape 3.000 de oameni