Sebastian Ghiţă, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Poliţie

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat, vineri, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, după ce procurorii DNA au dispus în cazul acestuia măsura controlui judiciar, în dosarul fraudării de fonduri europene în care este arestat preventiv Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta.

20 feb. 2015, 10:04
Sebastian Ghiţă, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Poliţie

Sebastian Ghiţă s-a prezentat la secţia de poliţie alături de fostul consilier judeţean, Mihail Marian Coman. 

Cei doi s-au prezentat pentru a face formalităţile în cadrul măsurii preventive de control judiciar care a fost dispusă în privinţa lor în dosarul fraudării fondurilor europene pentru proiectul de extindere a canalizării de la Comarnic.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă, pus sub control judiciar în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta

Cât timp se află sub măsura controlului judiciar, deputatul trebuie să se prezinte la DNA, ori de câte ori este chemat, să informeze DNA dacă îşi schimbă locuinţa, să se prezinte la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova conform programului de supraveghere întocmit de Poliţie. În plus, acesta nu are voie să părăsească ţara, să nu se apropie de anumite persoane nominalizate şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă, audiat la DNA Ploieşti în dosarul cumnatului lui Ponta

Deputatul Sebastian Ghiţă, deputatul Vlad Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman şi omul de afaceri Liviu Munteanu se află sub control judiciar în dosarul fraudării de fonduri europene în care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, este arestat preventiv alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă.