Sebastian Ghiţă: Dărâmarea guvernului Ponta a fost organizată. S-a căutat un moment cu emoţie

Sebastian Ghiţă a declarat la România TV că trebuie eliminată ipoteza potrivit căreia cineva ar fi incendiat în mod intenţionat Colectivul, dar trebuie luat în considerare faptul că s-a căutat un moment cu emoţie pentru dărmarea guvernului Ponta. 

30 oct. 2016, 19:47
Sebastian Ghiţă: Dărâmarea guvernului Ponta a fost organizată. S-a căutat un moment cu emoţie

Trebuie eliminata ipoteza cum ca acolo la Colectiv cineva i-a incendiat pe acei tineri, nu stiu daca acel lucru s-a intamplat organizat. Dupa un an de la acel eveniment, haideti sa spunem cateva adevaruri: inca de dinainte de noiembrie 2014, alegerea presedinteleui ioahnnis a fost organizata, la fel cum si darmarea guvernului Ponta a fost organizata. Au cautat un moment cu emotie pentru a darma guvernul. Stiam toti de intentia de a-i face culoar si de al numi pe Ciolos premier, se stia in diverse medii nu doar in cele de la Cotroceni”, a spus Sebastian Ghita. 

Sebastian Ghiţă a făcut dezvaluiri si despre noaptea în care Victor Ponta a luat decizia sa se retraga de la guvernare:

Este evident ca s-a asteptat in mod organizat darmarea guvernului Romaniei, iar in acea noapte lui Ponta i s-a sugerat, a a fost amenintat, a fost obligat sa aleaga aceasta solutie. Nu a fost un act de lasitate, practic avea de ales intre a vedea in Bucuresti alti morti, altii oameni batuti de jandarmi si a lamuri lucrurile in fata acestei puteri oculte. Ponta, considerand ca nu suntem inca deplin capabili de a intelege cine sunt oamenii astia si ce putere au ei, a luat aceasta hotarare. Atunci, erau pregatiti oameni cu cocktailuri molotov sa incendieze, sa atace primaria sectorului 4 si sa-l scoata pe Piedone. Ponta a ordonat evacuarea intregului guvern in acea noapte„, a declarat Sebastian Ghiţă.

„Forta oculta este reprezentata de aceasta retea facuta din oameni pregatiti in ONG-urile acelui domn Soros si a avut un plan organizat inainte si dupa Colectiv astfel incat sa ia puterea in Romania. Un transfer nelegitim de putere organizat s-a intamplat dupa acel eveniment, iar beneficiarii sunt toti acesti ONG-isti tehnocrati. Ciolos a fost unul de pe lista potentialilor, din acea lista scurta, cel mai bine a dat acest domn Ciolos”, a conchis Sebastian Ghiţă.