Sebastian Ghiţă: Informaţiile din dosarul Ponta-Blair s-au scurs în mod intenţionat

Intr-o declaratie de presa, deputatul Sebastian Ghita acuza ca procurorul Mircea Negulescu s-a folosit de amicitia cu un jurnalist ploiestean pentru a divulga informatii din dosarul Ponta-Blair.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 14:44

„Informatiile din dosarul Ponta Blair au fost date intentionat jurnalistului Catalin Stavri din Ploiesti. Acest jurnalist este un prieten al dubiosului si contestatului procuror Mircea Negulescu. Dovada este ca in timp ce Ponta si cu mine eram anuntati ca vom fi chemati la ora 11.00, jurnalistul posta pe FB informatii din si despre dosar la ora 10.45”, a declarat Sebastian Ghita.

Acesta a prezentat si dovada prieteniei dintre Negulescu si jurnalistul Catalin Stavri.

Ghiţă mai spune si ca sefa DNA, Laura Coruta Kovesi, minte si manipuleaza. „Am vazut ca doamna Kovesi nici nu vrea sa i fie reverificata lucrarea si ca nici nu recunoaste ca am fost prieteni precum si sa recunoasca faptul ca in multe cazuri, informatiile din dosare sunt date de procurori. Voi reveni si eu in spatiul public cu date si elemente care sa arate ca eu spun adevarul iar Kovesi umbla cu jumatati de adevaruri”, a mai spus Sebastian Ghita.