Sebastian Ghiţă: „Nu am avut niciodată legături de nici un fel cu Robert Negoiţă”

Deputatul PSD spune că nu a vorbit de foarte multe zile cu Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, după ce acesta a depus o plângere penală în care acuză că ar fi fost ameninţat cu moartea. Sebastian Ghiţă spune că este gata să pună la dispoziţia jurnaliştilor listingul telefonului, pentru a demonstra că nu a vorbit cu Robert Negoiţă. "Ori a visat urat ieri noaptea, ori l-a pacalit cineva aseară la telefon", a declarat deputatul PSD.

RomaniaTV.net
13 mai 2014, 11:05
Sebastian Ghiţă: „Nu am avut niciodată legături de nici un fel cu Robert Negoiţă”

„Nu am mai vorbit cu domnul Negoita nici direct si nici la telefon de foarte multe zile. Nu am avut niciodata legaturi de nici un fel. Ori a visat urat ieri noapte, ori l-a pacalit cineva aseară la telefon”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Acesta a mai spus că poate pune oricând la dispoziţia jurnaliştilor listingul telefonului, pentru a demonstra că nu a vorbit cu Robert Negoiţă: „Daca te simti amenintat cu moartea nu astepţi 10 zile să reacţionezi. Oricand pot pune la dispozitia jurnalistilor listingul telefonului meu”. 

Acesta mai spune că plângerea penală poate fi parte a campaniei electorale: „Poate e o strategie de campanie electorala pe care nu o inteleg. Am vazut o si la PDL si la alti adversari politici. Campania „Sebastian Ghita exista”. Nu sunt asa de important. E ciudat, incredibil si incorect ce se intampla acum cu Robert Negoita”.