Secrete ale unor relaţii de cuplu reuşite

Inainte de casatorie ai visat ca veti fi impreuna pana la adanci batraneti si ca doar moartea va va desparti. Insa, dupa cativa ani de mariaj lucrurile nu mai sunt deloc roz. De fiecare data cand face ceva ti se pare ca o face special ca sa te enerveze pe tine si nu intelegi unde a disparut persoana de care te-ai indragostit/a in urma nu cu multi ani. Mai mult, aveti prieteni cu o relatie la fel de lunga ca a voastra sau chiar mai lunga care par a se intelege precum in primele luni ale casniciei. Ii observi ca se cauta cu privirele atunci cand nu sunt unul langa celalalt, termina propozitiile celuilalt si par ca se dstreaza de minune. Si atunci te intrebi care este secretul acestor cupluri binecuvantate si cum fac sa ramana romantici dupa atata timp.

25 feb. 2017, 19:11
Secrete ale unor relaţii de cuplu reuşite

Inainte de orice ar trebui sa stii ca nu doar data casatoriei merita amintita. Exista momente mult mai intime care pot fi celebrate si a caror semnificatie le-o stiti doar voi, precum primul sarut, prima vacanta impreuna, sau chiar primul test de sarcina. Iata secretele unei relatii de cuplu reusite:

1. Bugeteaza bani pentru placeri

Cu siguranta ca aveti un cont pentru cheltuielile curente si unul pentru economii, insa este important sa aveti fonduri si pentru satisfacerea unor placeri. Puteti economisi din cand in cand o suma mai mare sau mai mica pe care s-o cheltuiti pentru placerea voastra. Acesti bani ii puteti folosi pentru un weekend la munte, pentru o sticla de sampanie sau pentru a lua bilete la concertul formatiei preferate.

2. Au un cod al cuplului

Cand ei comunica doar printr-o usoara arcuire a sprancenei sau o usoara inclinare a capului se simt precum conspiratorii dintr-un film sexy cu suspans. De fiecare data cand utilizeaza aceste semne intelese doar de ei se simt mai apropiati si, indiferent de cat de multi oameni ii inconjoara, par ca ar fi doar ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO