Secrete de frumuseţe din întreaga lume

Există numeroase femei în întreaga lumea care au tenul fără cusur, părul lung și bogat, pielea catifelată, precum a unui bebeluș. Le-am aflat secretele și ți le împărtășim și ție!

RomaniaTV.net
12 ian. 2017, 14:40
Secrete de frumuseţe din întreaga lume

Împachetările cu nămol, populare în Israel

Nămolul este de mult timp folosit ca detoxifiant pentru piele, deoarece ajută la extragerea impuritățile, grăsimilor și petelor. Femeile din Israel folosesc de sute de ani nămol de la Marea Moartă. Pentru a profita de avantajele acestui sediment, femeile răspândesc noroi pe tot corpul, inclusiv pe față, înainte de a pluti în apa sărată a Mării Moarte, pentru a beneficia de efectele sale exfoliante. Nu trebuie să ajungi în Israel să faci asta – măștile de față cu noroi și împachetările corporale sunt disponibile în multe saloane de înfrumusețare.

Băile cu fulgi de ovăz, apreciate în Brazilia

Deși este întotdeauna cel mai bine să adopți o abordare proactivă atunci când vine vorba de protecție solară, uneori, pur si simplu reușești să te arzi, după ce te bronzezi. În Brazilia, un remediu natural comun pentru a trata pielea arsă de soare este baia rece cu fulgi de ovăz. Pune în apa de baie două-trei mâini de fulgi de ovăz și stai în ea jumătate de oră. Pielea se va simți mai puțin inflamată.

Citeşte şi  Trucuri de la Mama Natură pentru o frumuseţe ca la Hollywood

Femeile din Grecia se clătesc pe păr cu apă de rozmarin

Pentru a avea un păr frumos, grecoaicele își clătesc părul cu apă de rozmarin. Ca să obții soluția, fierbe rozmarin proaspăt în două căni de apă. Lasă-l să se răcească și apoi strecoară-l. Folosește lichidul după ce-ți șamponezi părul.

Untul de shea, bun pentru piele și păr

Untul de shea este utilizat în toate tipurile de loțiuni de corp și măști de păr, datorită proprietăților sale hrănitoare. Femeile din Africa de Vest îl folosesc în stare brută pe piele, pentru a o menține moale și hidratată. Ele folosesc, de asemenea, unt de shea ca mască hidratantă sau balsam de păr.

Semne că pielea ta îmbătrânește înainte de vreme