Secrete despre sex pe care orice femeie şi-ar dori ca bărbaţii să le ştie

Site-ul Menshealth.com a realizat un studiu pe un esantion de peste 700 de femei pentru a afla ce secrete despre sex ar trebui sa stie barbatii pentru ca viata din asternuturi sa fie perfecta.

RomaniaTV.net
01 oct. 2014, 20:14
Secrete despre sex pe care orice femeie şi-ar dori ca bărbaţii să le ştie

În realizarea acestui material, autorii au apelat si la nenumarati experti si specialisti, iar la final s-a ajuns la top 12 secrete despre sex pe care femeile isi doresc foarte mult sa le stie barbatii de langa ele.

1. Concentrare pe moment!

Oare care este cea mai buna metoda de a trezi toate simturile unei femei? Pasiunea – au raspuns 42% dintre ele. Si ca sa trezesti pasiunea, trebuie sa te concentrezi pe moment, nu sa fii cu mintea in alt parte. Sexul e ca o conversatie si femeia ar fi bine sa nu simta ca ai vrea sa faci conversatie la telefon, in loc sa conversezi cu ea. Pe langa cuvintele in sine, si comunciarea non verbala e la fel de importanta: contactul vizual, atingerile si mangaierile, tandretea, toate fac parte din secretul de „deblocare” a femeilor.

Gesturi ale bărbatului care distrug o partidă de sex

2. Preludiul este principalul episod

Preludiul este extrem de important, deoarece duce catre o actiune si mai importanta. Asadar, daca preludiul va fi mediocru, atunci si continuarea va fi la fel. Daca, insa, va implicati amandoi si creati o atmosfera incendiara, continuarea actului sexuala va fi pe masura. Doua din cinci femei au recunoscut ca au avut orgasm chiar in timpul preludiului. Pentru o reusita deplina, declarati-i partenerei ca v-ati dori vreo trei partide de sex fara penetrare, doar preludiu si atat. Veti avea surprize extrem de placute

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO