Secrete pe care nu le ştiai despre parfumul tău

Parfumul este un accesoriu obligatoriu care nu trebuie să lipsească din geanta ta, indiferent de situaţie şi de momentul zilei în care te afli. Oricât de bine vei arăta, parfumul te va ajuta să umpli acel gol necesar pentru ca el să rămână cu gândul la tine.

RomaniaTV.net
24 oct. 2013, 09:14
Secrete pe care nu le ştiai despre parfumul tău

De aceea, iti prezentam cateva mici secrete pe care nu le stiai despre parfumul tau si care te vor ajuta sa-l folosesti corect.

1. Cauta sa ai cat mai multe variante

Ideal ar fi sa ai la dispozitie mai multe arome din care sa alegi, in functie de momentul zilei, de sezon si de ocazie. Pe timpul zilei, atunci cand te afli la birou, la facultate sau la cumparaturi, specialistii recomandata un parfum usor, cu esenta fresh, in timp ce seara, atunci cand iesi cu iubitul in oras sau mergi la vreun eveniment monden, poti sa aplici o esenta mai tare, cu un miros mai pregnant. Ideal ar fi sa ai patru sau cinci parfumuri diferite.

Citeşte şi HOROSCOP: Care este parfumul zodiei tale

2. Aplica-l in anumite zone

Parfumul nu se aplica pe tot corpul si mai ales nu in cantitati industriale. Nu vei face decat sa pari vulgara atunci cand umpli intreaga incapere de mirosul persistent al parfumului tau. In schimb, da-te in acele zone feminine si delicate ale corpului, unde pielea este mai calda si aroma se va raspandi mai usor: baza gatului, decolteu, incheietura mainii, spatele genunchilor.

Citeşte şi 5 secrete pentru ca mirosul parfumului preferat să se menţină toată ziua

Totodata, nu este o greseala daca il aplici doar prin par, aceasta metoda avand avantajul ca va pastra mai mult mirosul. Daca te intalnesti cu iubitul tau si stii sigur ca ii place sa te sarute pe gat sau dupa ureche, atunci mai bine eviti aceste zone, intrucat parfumul ii va lasa un gust amarui.

3. Conteaza cum il aplici

Degeaba ai un parfum de calitate daca nu stii cum sa il aplici! Cum am mentionat inainte, un parfum nu trebuie aplicat in cantitate foarte mare. Poti sa il pulverizezi in aer si apoi sa treci prin „norul” astfel format sau poti sa il pulverizezi discret, pe zonele „fierbinti” enumerate mai sus.

Citeşte şi Primul PARFUM PENTRU SLĂBIT. De unde poate fi achiziţionat

Ai grija ca pielea sa fie curata inainte de parfumare pentru ca mirosul sa se impregneze cat mai bine in piele.

Află mai multe secrete pe care nu le ştiai despre parfumul tău pe Ele.ro.