Secrete pentru o dietă rapidă şi foarte eficientă

Sculpteaza-ţi silueta apelând la cele mai simple metode, dar şi la voinţă pe care sigur trebuie să o ai în cazul în care îţi doreşti să arăţi senzaţional.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 06:35
Secrete pentru o dietă rapidă şi foarte eficientă

Schimba-ti obiceiurile traditionale si stilul de viata si vei avea surpriza sa te bucuri de un aspect fizic incredibil, chiar daca uneori ai impresia ca aceasta dorinta poate fi doar un vis.

Nutritionistii sunt cei care vor sa-ti transforme visul in realitate, fiind in masura sa iti ofere diete cu adevarat magice si sa iti puna la dispozitie o serie de secrete de ardere rapida a grasimilor. Aceste metode alternative te pot ajuta sa scapi de kilogramele acumulate in plus, iar tu vei deveni intr-un timp relativ scurt mult mai increzator in tine si in rezolvarea acestei probleme.

Cere ajutor profesional in cazul in care nu vei reusi sa iti revolutionezi singur planul de dieta si incarca-ti organismul cu energie si vitamine pentru a-ti pastra sanatatea organismului si pentru a finaliza cu succes programul de pierdere in greutate.

Renunta la carbohidrati si opteaza pentru consumul de fibre

Unul dintre cele mai eficiente secrete de pierdere in greutate se refera la reducerea consumului de carbohidrati. Specialistii recomanda sa renunti la consumul de cartofi, paine, orez, paste dupa ora 19:00. In schimb, te poti baza pe efectul magic al fibrelor pe care le poti asocia cu o serie de produse lactate.

Ai grija la modul in care prepari pastele, in cazul in care nu le elimini din dieta

Este suficient sa optezi pentru acele sosuri cu un continut scazut in calorii. Renunta la sosurile cu unt, smantana, maioneza si alege pastele in sos Marsala sau pastele cu scoici in sos de rosii intrucat au putine calorii si sunt foarte gustoase. Astfel, vei mentine nivelul ideal de fibre necesar organismului si il vei impiedica sa depoziteze cantitati impresionante de grasimi.

Continuarea pe Lyla.ro.