Secrete pentru un mariaj de lungă durată

Dacă îţi doreşti o relaţie ca-n poveşti, trebuie să deţii secretul reuşitei. şi cine cunoaşte mai bine cum stă treaba, decât cei care au ajuns la peste 50 de ani de căsnicie.

28 sept. 2017, 20:06
Secrete pentru un mariaj de lungă durată

Iata 8 secrete pentru un mariaj de lunga durata, de la cititorii revistei Womansday, care au peste 50 de ani de casnicie.

Cereti ajutor profesional daca este nevoie

„Nu sunt Cenusereasa, iar el nu este Fat Frumos. Ne-am confrutat si cu probleme pentru ca este greu sa traiesti impreuna atatia ani. La un moment dat am ajuns la un consilier marital intrucat mergeam in directii diferite si am avut nevoie de ajutor profesional. Intotdeauna trebuie sa depui eforturi pentru ca relatia sa functioneze asa cum trebuie”, a subliniat Sherri Sugarman.

Asteapta-te sa existe crize

„Viata poate sa te loveasca atunci cand te astepti mai putin”, insista Evelyn Brier al carei sot, Alan, i-a fost prieten in copilarie. S-au casatorit dupa ce s-au intalnit dupa terminarea Facultatii. „Insa trebuie sa vreti sa gasiti o solutie. Oamenii renunta prea repede si prea usor. Modul in care gestionezi crizele face diferenta in viata. Provocarile odata depasite nu fac decat sa imbunatateasca relatia de cuplu”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.